Klub Kalypso je otvorio vrata sezone 2015. i pokazao svoje novo lice nakon kompletnog makeovera. Sjajno su protekli Zrće Spring Break festival i Incognito Summer Opening festival, prvi na Zrću u organizaciji Reforma Music Events. Sada je Kalypso zbog svojeg posebnog izgleda integriranog u prirodu, a i zbog najkvalitetnijeg sound i light sustava na Zrću, najjatraktivniji klub na plaži. I program u sezoni 2015. mu je iznimno bogat, nakon spomenutih festivala slijedi Hideout Festival 2015, pa neposredno nakon tog Hard Island Festival 2015, i tako, kroz čitavu sezonu gotovo da neće biti praznog hoda između festivala i partyja.

Ovaj tjedan preko 15.000 Engleza dolazi na Pag, što je znak da je Hideout Festival 2015 pred vratima. Počinje u nedjelju 28. lipnja i, po običaju, dovodi preko 80 DJ zvijezda iz Engleske i čitavog svijeta, od kojih su Duke Demont, Eats Everything, Gorgon City, Jamie Jones, Loco Dice, Nina Kraviz, Seth Troxler, Sigma i Wilkinson samo najistaknutiji. Festival traje od nedjelje 28. lipnja do četvrtka 2. srpnja i održava se na čitavoj plaži, u svim klubovima, a 3. srpnja tijekom cijelog dana, samo u Kalypsu, održat će se službeni Hideout Afterparty.

Neposredno nakon Hideout festivala, dakle u petak, 3. srpnja, od 23:00h na rasporedu je još jedan vrhunski festival: HARD ISLAND FESTIVAL 2015.


Na Hard Island Festivalu, klub Kalypso udružuje snage s agencijama i party brandovima Q-Dance, Dirty Workz, Hardcora Italia, Unite Records i Pulsar, te zejedničkim snagama predstavljaju ovaj epski ljetni festival.


Posebni događaji u sklopu Hardi Island festivala su sljedeći spektakli:


- Q-dance presents: Wildstylez Lose Control Tour 2015 + Friends

- Dirty Workz Presents Coone + Friends- Hardcore Italia Celebrates 20 Years of Traxtorm Records

- Unite Records present New World Order w/ Zatox + Friends powered by Pulsar


Izvođača na festivalu je također pregršt, biti će tu: Alien T, AniMe, Art Of Fightera, Code Black, Coone, Dave Revan, Da Tweekaz, Doctor Zot, Dr. Rude, Ivan Maister, Kronos, Mad Dog, MANDY, Martek & Pixie, Nico & Tetta, Noisecult, Sound Rush, The Stunned Guys, Villain, Wildstylez, Zatox, itd.


Dakle, očekuje Vas još jedan party maraton. Više detalja možete vidjeti na službenim stranicama: www.kalypso-zrce.com i www.hardisland.com. Valja spomenuti i Color Sensation party, koji će biti veliki adut Kalypsa ove sezone, po uzoru na indijske color festivale, na kojima tzv. hippie prah u boji čitavo nebo oboji u rozo, žuto, crveno i plavo... U bilo kojem trenutku, u Kalypsu možete potražiti osvježenje. Uživajte u šarenim Sensation okusima ljeta...


Svake srijede u sklopu Kaypsovog Afterbeach partyja je Foam Pool Party, na kojem se dijele neka pića i možete uživati u slatkim koktelima na bazi Bacardija.


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO