Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Sve je spremno za prvi regionalni Le Diner en Blanc Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. god. u 17:03

blanc1505

 

Vojska ljudi odjevenih u bijelo ovu će subotu okupirati jednu od najljepših zagrebačkih lokacija kako bi s prijateljima uživali u zajedničkom druženju uz vrhunsku hranu i piće. Premijerno zagrebačko izdanje večere u bijelom počet će u 19 sati mahanjem bijelim ubrusima, a točnu lokaciju gosti će saznati samo sat vremena ranije.


Opširnije...
 
Croatia Match Cup Poreč 2017. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. svibnja 2017. god. u 10:51

match1205

 

Posljednji vikend svibnja, od 25.-28.5. ove godine, u Poreču će se održati jedinstveni jedriličarsko-zabavni spektakl pod nazivom Croatia Match Cup zahvaljujući kojem će se u ovom prekrasnom  istarskom gradiću okupiti svjetska nautička elita među kojom će se naći i naši zlatni olimpijci iz Rija Šime Fantela i Igor Marenić.


Opširnije...
 
Otkriven prvi dio impresivnog line-upa festivala ULTRA Europe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. svibnja 2017. god. u 10:10

ultra1205

 

“Europe's Premier Destination Music Festival“, kako ga nazivaju svjetski mediji, vraća se na stadion Poljud! Naravno, riječ je o najiščekivanijem ljetnom događaju, festivalu koji ruši sve granice i koji već pet godina Hrvatsku stavlja na listu najvažnijih ljetnih destinacija - festivalu ULTRA Europe. Mjesecima se nagađalo o imenima koja stižu u Dalmaciju i koja će u sedam dana, od 13. do 19. srpnja 2017., razveseliti desetke tisuća obožavatelja, a danas stiže vijest koja će opravdati dugo iščekivanje.


Opširnije...
 
Miljenik DJ velikana Carla Coxa i Luciana u petak u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 10. svibnja 2017. god. u 00:18

opera1205

 

Talentirani nizozemski DJ Ferreck Dawn po prvi puta stiže u Zagreb. Milljenik velikana elektroničke scene Carla Coxa, Luciana i Tiesta ovog petka, 12. svibnja najavljuje nezaboravan provod u jednom od najpoznatijih hrvatskih urbanih klubova Opera. Ferreck Dawn svoje mjesto na sceni elektroničke glazbe pronašao je prije punih 15 godina, tijekom kojih je nastupio na najpoznatijim svjetskim festivalima kao što su Ultra, Tomorrowland, Extrema Outdoor, Solar, Lakedance i drugi.


Opširnije...
 
The Guardian Fresh Island Festival uvrstio u 10 najboljih! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. svibnja 2017. god. u 17:22

fresh0805

 

Prestižni britanski The Guardian objavio je 10 najboljih festivala za ljeto 2017 i odao veliko priznanje Fresh Island festivalu koji je uvršten u elitno društvo najboljih uz riječi: «izvrsni europski urbani festival». Preporuka jednog od najstarijih medija na svijetu iznimna je promocija i Hrvatske kao top destinacije za ljetnu sezonu 2017.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 262

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.