Mango bar Vam predstavlja nesto sto kod nas jos niste vidjeli. Donosimo Vam LIVE VIDEO MIX samo za Vas. Radi se o live mixanju video spotova koje mozete vidjeti na projekcijskom platnu. Zanimljivi spoj audia i video donosi Vam VideoDJ Meng Ren iz Sibenika. DJ Meng Ren je jako poznat Šibenskoj i siroj publici i kao DJ radi vec dugi niz godina. Spoj audia i videa Vas nece ostaviti ravnodusne zato se vidimo na ludoj zabavi.

“Xtreme Video MashUP” je grupa entuziasta koji zele klubsku zabavu podici na novu razinu. Potaknuti tom idejom skupljaju se 4 vrhunska Video DJa pod imenom “Xtreme Video MashUP” i pokrecu ideju zajednickog mixanja VIDEO spotova! To je totalno novi dozivljaj nocnog izlaska u koji je sada osim svakodnevne ponude glazbe dodan i VIDEO zid! Totalni spoj Audio/Video dozivljaja se pokazao kao pun pogodak! Brojni pozitivni dojmovi i komentari ostavljaju pozitivan utisak na ovakav nacin zabave! Kroz nas program bookiramo i inozemne Video DJe iz cijelog svijeta!

https://www.youtube.com/watch?v=v9w9mQx7MN4

DJ MENG REN

Mario Marin aka DJ MengRen MengRen (Foundation, Šibenik, Hrvatska) je svoju karijeru službeno započeo 1993. godine na lokalnom radiju gdje je pokrenuo specijaliziranu glazbenu emisiju pod imenom Home Invasion. Dan danas je ta emisija, koja se bavi hip hop kulturom, inaće i hip hop emisija s najdužim stažom u Hrvatskoj! Usporedno s uredjivanjem i vodjenjem emisije, upoznao se s radom za mix pultom tako da je ubrzo radio i kao tehnički realizator i glazbeni urednik mnogobrojnih glazbenih radio emisija. 1995 godine prelazi na Žup radio Šibenik na kojem mu se osim posla i uredjivanja glazbenih emisija uvelike povečao, a ujedno je učio i proširio ionako veliko glazbeno iskustvo. Uporedno s radio karijerom otpočeo je 1996 godine i DJ karijeru.

Veliko glazbeno iskustvo u eteru prenio je i na svoje gaže u klubovima diljem regije. Stil koji svira je zaista širokog spektra.

Zabavit će nas old time classicima iz 70tih i 80tih godina, popularno zvan Studio 54, zatim Dance, Pop, Latino, Salsa, Rock, Modern Disco actual Hits, Rnb, Hip Hop & House!

Zbog zaista raznolikog glazbenog repertoara gaže odradjuje temastki ili kombinacijom više žanrova u popularnom MASH UP stliu. Do danas svirao je po mnogobrojnih hrvatskim klubovima, bio resident DJ primoštenske Aurore i vodicke Haciende, a imao je i nekoliko izleta i nastupa preko granice. U 2011. godini, prateći svjetske trendove, prvi je u Šibenskoj Kninskoj županiji uveo i počeo raditi LIVE Video Mix, prezentirajući svjetske glazbene hitove s pripadajućim video spotovima. Raspon glazbe je takodjer širok od Studia 54, do Pop-a, Dance-a, RnB-a Hip Hop-a i aktualnih Disco i House hit singlova s naglaskom na plesne hitove.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO