Mjesec svibanj je poznat kao razdoblje maturanata, završetka srednje škole i državne mature. Iz tog razloga LightHouse Music klub pod pokroviteljstvom Istarske Županije, Grada Pule, Grada Vodnjana, Grada Rovinja i Grada Poreča, po prvi put organizira koncert samim učenicima u čast - projekt pod nazivom „Maturalac party“. U petak, 24. svibnja, na istoimenom će partiju nastupiti Jole kao jedan od najpoznatijih hrvatskih zabavljača. Želja kluba je da taj događaj postane tradicionalan, jer je to vrijeme kada maturanti bilježe kraj jednog, i početak novog životnog razdoblja.

Nastupaju:
Danijel Vale band (HR)
JOLE (HR)

Prodaja ulaznica:
- na svim prodajnim mjestima Glas Istre
- na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
- na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Cijene ulaznica:
- prodaja – 70,00 kn

Koncert će biti otvoren za javnost, a svi maturanti će imati posebne pogodnosti. Otvorena je mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na koju se maturanti mogu prijaviti i time ostvariti pravo na besplatan ulaz.

Za sve maturante iz Pule i Rovinja organiziran je besplatan prijevoz.

Tom je prigodom za ravnatelje, profesore te djelatnike srednjih škola rezervirana VIP zona.

Kako je pozornica LMC kluba otvorena i za druge performere, ovim putem pozivamo glazbene talente da nas kontaktiraju kako bi pojedini nastupili iste večeri prije samog početka koncerta.

Jole (HR)
Rođen u Njemačkoj, glazbenu je školu počeo pohađati s nepunih pet godina. Nakon preseljenja u Zagvozd, planirao je upisati studij psihologije, ali je ljubav prema glazbi prevladala te je shvatio da želi svirati i pjevati.

Po splitskim je klubovima nastupao od 1988. te bio pratnja tada već poznatim izvođačima kao što su Dražen Zečić, Vinko Coce i mnogi drugi.

Na jednom od nastupa zapazio ga je poznati hitmaker Tonči Huljić, i od tada traje njihova uspješna suradnja. Njegov prvi singl Duša od papira s kojim se predstavio na Melodijama Hrvatskog Jadrana 1998. godine postao je mega popularan i lansirao Joleta u zvjezdano nebo.

Do danas je izdao je šest albuma i postao jednim od najtraženijih zabavljača koji svojim hitovima uveseljava hrvatsku publiku diljem svijeta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO