Novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2016. godine, Barbara Filipović, proslavila je titulu na BlessFood Cocktail partyju u Khala Lounge & Bar-u. Lijepa Barbara dobila je podršku i ostalih kandidatkinja kao i bivših Miss Universe Hrvatske koje su se zajedno zabavljale u prisustvu Vladimira i Marije Kraljević.

Službeni Cocktail Miss Universe Hrvatske ove godine dobio je novo ruho. U sklopu projekta BlessFood održan je donatorski koktel koji je okupio velik broj gostiju, a sve u svrhu pomoći humanitarnoj akciji Korak u život. BlessFood Cocktail kojeg karakterizira humanitarna nota, prikupljena sredstva  donirat će akciji Korak u život koja osigurava stipendije za školovanje mladih ljudi koji moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji.

Odmah nakon izbora koji se održao u Kristalnoj dvorani Hotela Westin, osamnaestogodišnja Barbara Filipović pojavila se na svojoj prvoj 'službenoj' dužnosti u pratnji proglašene prve pratilje Paule Čaić koja je također ponijela i lentu Miss simpatičnosti te druge pratilje i Miss fotogeničnosti Marije Kljajić. Djevojke su proslavile titule na BlessFood Cocktailu uz dobru glazbu i velik broj gostiju koju su ih došli podržati.

Ovogodišnji izbor za Miss Universe Hrvatske, također je bio poseban zbog svoje 20. obljetnice. Izboru su prisustvovale i bivše nositeljice titule koje su se okupile na BlessFood Cocktailu i pridonijele cjelokupnoj atmosferi, a posebnu podršku dali su i Jacques Houdek te Nina Kraljić.

„Iznimno mi je drago što smo uspjeli kroz proslavu Barbarine titule Miss Universe Hrvatske pomoći i drugima. Ovaj trenutak je poseban i pamtiti će se još dugo vremena“ komentirao je Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske.

„Neizmjerno sam sretna i radosna na osvojenoj tituli. Prekrasno je biti večeras na BlessFood Cocktailu s ovim krasnim djevojkama u ovako ugodnoj atmosferi“ izjavila je novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2016., Barbara Filipović.

Mario Sedmak, voditelj ovogodišnjeg izbora izjavio je „Lijepo je vidjeti na okupu djevojke koje su prošlih godina ponijele titulu Miss, posebno jer sam ja vodio prvi izbor za Miss Universe Hrvatske davne 1997.godine. Posebne čestitke upućujem Barbari i želim joj puno uspjeha“.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO