Humanitarni koncert udruge "Za Tebe" za oboljele od Crohnove bolesti, održan je u dvorani Gripe. Prihod je bio namijenjen kupnji primarnog aparata (enteroskop) čija je cijena 320.000,00 kn. Udruga će donirati aparat KBC-u Split.

Znate, priče počinju sa „bio jednom...“, ali kad život koji je netom počeo ima takav uvod samo zato što u bolnici nedostaje osnovni aparat, onda takva priča nema sretan kraj. Ne možemo šutjeti, ne možemo ne činiti ništa! Može se još puno života prekinuti, a nikad se ne zna tko je slijedeći; možda netko vaš?!

Udružimo se u ovoj tužnoj priči kojoj je smrt presudila, udružimo se baš toga dana kad će pjesma biti oda kojom ćemo reći STOP NEMOĆI! Mi zajedno možemo kupiti aparat i spasiti taj Bogom dani izvor – život. Da, treba pomoći potrebitima u svijetu, ali prije svega treba pomoći onima oko sebe, jer NESRETAN ČOVJEK NE MOŽE DRUGE ČINITI SRETNIMA!

Velika imena naše estrade još jednom su pokazala, ne samo da su veliki pjevači, nego da su i veliki ljudi: OLIVER I DUPINI, GIBONNI, TBF, NENO BELAN, MARIJAN BAN i DIKTATORI, HARI RONČEVIĆ, KLAPA ŽRNOVNICA, LIBAR.

I zato im hvala!!!

Crohnova bolest česta je kronična upalna bolest probavnog sustava za koju do danas još uvijek nema lijeka iako se određenim terapijskim tretiranjem može držati pod kontrolom. Zbog neugodnih simptoma o Crohnovoj se bolesti rijetko govori, a kako su uzroci nepoznati, do ispravne dijagnoze ponekad je vrlo teško doći. Iznos godišnjeg liječenja oboljelog pojedinca novim lijekom Humira dostiže pozamašnih 300.000,00 kn, dok su za većinu osnovnih pretraga primorani odlaziti u Zagreb, što je na navedenu vrijednost dodatni trošak.

Svi Vi koji možete dati svoj doprinos, priključite nam se!


Donirajte još danas!


Broj žiro računa : 2330003-1151721970.

Kap po kap stvara more, a što je više kapi veće su dubine – potecimo zajedno radošću darivanja!


Nazovite 060/ 90 15 i donirajte 5 kn + pdv za kupnju eneteroskopa!

Kontakt broj za informacije: +385 92 151 4259

Tekst: Press

Fotografije: Duje Klaric / CROPIX / Izvor
{gallery}albumi/gripe271011:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO