Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Aquarius - Funhouse: Big Room - 02.02. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 04 Veljača 2013 19:07   

 

U subotu je u Aquariusu Funhouse ekipa pripremila party pod nazivom "Big Room" koji je svakog poklonika elektronske plesne muzike doveo do onoga što često zovemo "glazbenim orgazmom". Kao posebna atrakcija večeri bio je Mario Amarillo, čovjek kojeg ne treba puno predstavljati; rezident kluba Aquarius Zrće, DJ koji je svirao, kako mnogi kažu "sa svim živima i neživima, ali i domaćim Funhouse programa - najveći sladokusac i gurman "big room" glazbene kuhinje - Martyn Negro.

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 02.02. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 04 Veljača 2013 19:05   

 

Popularna Karolina i ove subote bila je prepuna odlične zabave i dobre ekipe. Za glazbu zadužen je bio DJ Maki koji je svojim komercijalnim hitovima podizao atmosferu u pratnji atraktivnih plesačica. Luda noćna zabava trajala je do samog jutra.

Više...
 
Hemingway Zg - Midnight Glow - 02.02. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 03 Veljača 2013 21:05   

 

Hemingway bar Zagreb u subotu je u sklopu Twister programa svojim gostima pripremio pravu programsku poslasticu po UV konceptu naziva "MidnightGlow". Riječ je o svjetljenju u mraku pod UV svijetlima. Već na ulazu, gostima su podijeljene UV narukvice, ogrilce i ostali UV rekviziti kako bi i gosti doprinjeli "glow" učinku. Ispijali su se i svjetleći shooteri, a koktel majstori izvodili su Cocktail Neon Show za dodatnu animaciju.

Više...
 
Boa Ri - R'n'B Exclusive - 02.02. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 03 Veljača 2013 18:05   

 

Ove subote u Clubu Boa održan je prvi R'n'B Exclusive party u ovoj godini. Podij je tresao DJ Chill iz Zagreba i definitivno potvrdio da je miljenik riječke publike koja je tu večer bila jako dobro raspoložena. Večer je počela vrlo rano privatnom rođendanskom zabavom, a nastavila se do kasno u noć uz najbolje klupske RnB i hip hop hitove od kojih gosti nisu mogli napustiti klub.

Više...
 
Nina 2 - Saturday Carnival Party - 02.02. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 03 Veljača 2013 13:21   

 

Klub Nina 2 kao dobro poznati sinonim za dobru zabavu i odličan provod u gradu Rijeci u subotu je imao na rasporedu Saturday Carnival Party. Bila je to prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. U jednoj sali palio i žario je house, u drugoj tlo je podrhtavalo u ritmu najboljih hrvatskih zabavnih domaćih hitova, a treća sala bila je rezervirana za narodnu glazbu, popularno nazvanu „Balkan music“. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.

Više...
 
«Početak«401402403404405406407408409410»Kraj»

Stranica 402 od 930

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr