Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Hemingway HNK - 8. rođendan - 18.05. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 19 svibnja 2013. godine u 20:50 h   

 

U subotu je zagrebački Hemingway lounge bar kod HNK proslavio svoj 8. rođendan. Popularna ljetna terasa bila je prepuna, brojne su ljepotice mamile poglede svih prisutnih, a i prolaznika. I atmosfera je bila odlična, za glazbu se pobrinuo DJ Karlo, a rođendan Hemingwaya HNK nije mogao proći bez poznatih lica. Tako su događaju prisustvovali voditeljica Ecija Ivušić u pratnji prijateljice, a i Bruno Kovačević. Program "4Play" ide dalje, dakle svake subote, terasa Hemingwaya HNK je popularno mjesto za "predigru".

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 18.05. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 19 svibnja 2013. godine u 20:40 h   

 

Popularna Karolina i ove subote bila je prepuna odlične zabave i dobre ekipe. Za glazbu zadužen je bio DJ Maki koji je svojim komercijalnim hitovima podizao atmosferu do samog vrhunca. Luda noćna zabava trajala je do samog jutra.

Više...
 
Green Gold - SuperMartXé - 18.05. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 19 svibnja 2013. godine u 18:16 h   

 

Vikend za nama je onaj o kojemu će se itekako pričati. Green Gold Club ove subote 'gorio' je uz najbolji svjetski party SuperMartXé! Jedinstvena scenografija, animacijska tehnologija, plesači i plesačice, akrobati i vatreni show, sve to dio je nezaboravnog partyja, koji se ovoga vikenda odvijao u najboljem klubu u gradu – Green Gold-u. Dvije tisuće posjetitelja imalo je prigodu vidjeti najbolje od SuperMartXé-a, nositelja Guinnessovog rekorda, te uživati u glazbi DJ-a Javi Reine, pjesmi Nalaye te odličnom nastupu španjolskog virtuoza na električnoj violini Miguela Lare.

Više...
 
Nina 2 - Clubbing night - 18.05. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 19 svibnja 2013. godine u 15:37 h   

 

Klub Nina 2 kao dobro poznati sinonim za dobru zabavu i odličan provod u gradu Rijeci u subotu je imao na rasporedu subotnju klupsku večer 'Clubbing night'. Bila je to prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. U jednoj sali palio i žario je house, u drugoj tlo je podrhtavalo u ritmu najboljih hrvatskih zabavnih domaćih hitova, a treća sala bila je rezervirana za narodnu glazbu, popularno nazvanu „Balkan music“. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.

Više...
 
Gentleman's Choice - Otvorenje - 18.05. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 19 svibnja 2013. godine u 15:11 h   

 

U subotu se u centru Rijeke održalo svečano otvorenje Caffe bar-a Gentleman's Choice. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe u novootvorenom prostoru mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede. Caffe baru Gentleman's Choice želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.

Više...
 
«Početak«401402403404405406407408409410»Kraj»

Stranica 402 od 977

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr