Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 



Klub Močvara Zagreb - Sviramo za Igija - 28.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. prosinca 2016. god. u 19:53

mocvara2812161

 

Sinoć je u Močvari održan koncert za pomoć Igoru Bariću poznatom i priznatom violinistu koji je surađivao sa mnogima Sviramo za Igija naziv je humanitarne akcije koja je okupila rock bendove, prijatelje priznatog hrvatskog violinista u cilju pomoći pri rehabilitaciji nakon teže bolesti. Cinkuši su okupili ekipu svojih kolega i prijatelja s namjerom združnog muziciranja i prikupljanja novčanih sredstava za pripomoć u rehabilitaciji Igora Barića, koji se trenutno oporavlja od posljedica moždanog udara. Igor Barić, popularni "Igi", voljeni je član glazbene družine Cinkuši, kao i dugogodišnji violinist Ansambla narodnih plesova i pjesama Lado. Surađivao je i s Hladnim pivom, Vješticama, Ayllu, Tetom Lizom, Jegedušima, Zagrebačkim muzikašima, Harmerima, sudionik brojnih koncerata i albuma.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Grupa Magazin - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. god. u 19:33

 

Čarobni božićni party razveselio je brojne posjetitelje koji su najljepši blagdan u godini proslavili u društvu grupe Magazin u klubu H20. Legendarna splitska grupa pjevala je neke od najpoznatijih domaćih hitova, a nezaboravne blagdanske trenutke s omiljenom publikom zabilježili su fotografijama koje svjedoče međusobnoj ljubavi koja traje već 25 godina tradicionalno na Božić u Zagrebu. Pjevačica Andrea Šušnjara zablistala je u crvenoj haljini, a neposredno prije koncerta ispod velikog okićenog bora pronašla je mali poklon iznenađenja koji ju je dodatno razveselio. Božićni repertoar uključivao je hitove kao što su Kokolo, Ginem, Dva su zrna grožđa pa sve do najnovijih uspješnica.


Opširnije...
 
Green Gold Club - X-mass party - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. god. u 15:53

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni X-mass party zapalio cijeli klub. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Badnjak - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. god. u 15:46

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Kočani orkestar - 23.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. god. u 15:41

 

U petak u prepunom Green Gold Clubu koncert je održao Kočani orkestar. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 378

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.