Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opera Club Zagreb - Crno bijeli svijet - 19.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. travnja 2017. god. u 17:56

opera1904171

 

U srijedu u prepunom Klubu Opera održao se je tematski studentski party naziva 'Crno bijeli svijet'. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju je konstantno na samom vrhuncu držao DJ Marco Cole. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
KD Vatroslav Lisinski - Danijela Martinović - 19.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. travnja 2017. god. u 16:57

danijela1904171

 

Glazbena bajka Danijele Martinović pod nazivom Zauvijek zajedno dugo će ostati u sjećanju svima koji su do posljednjeg mjesta ispunili koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski. U više od dva sata ispunjenih dubokim emocijama Danijela je publici otpjevala najveće hitove dugogodišnje karijere. Jednu za ljubav, Što sam ja, Ide mi, Brodolom i mnoge druge pjesme publika je pjevala u glas s Danijelom.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard party - 15.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. travnja 2017. god. u 17:25

opera1504171

 

Veseli uskrsni vikend brojni su Zagrepčani kao i njihovi gosti proveli plešući u jednom od najboljih urbanih klubova - Operi. Brojnim zanimljivim tematskim partijima Opera je ušla u proljeće. Nakon primitka priznanja kao World Finest club, modni party obilježio je uskrsni vikend. U kombinaciji s najnovijim svjetskim hitovima, mladi  dizajner unikatnog nakita Petar Grubić uživo je izradio nekoliko primjeraka koji su razveselili najsretnije posjetitelje. Ovaj jedinstveni nakit kombinira vrhunske materijale kao što su koža, staklo, kristali i tropski koralji, a isti su oduševili i domaćicu partija, manekenku Anamariju Stišćak.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Claptone - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. travnja 2017. god. u 16:34

 

U subotu u klubu Gallery sve je posjetitelje dočekala velika poslastica. Svi fanovi dobre zabave i dobrog sounda mogli su uživati u vrhunskom nastupu poznatog DJ-a Claptone. Djelić atmosfere iz prepunog kluba pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Metropolis Club - Tribute to Dino Dvornik - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. travnja 2017. god. u 23:06

metropolis0804171

 

Sinoć je publika u novozagrebačkom klubu Metropolis imala priliku uživati u čarobnoj funky večeri uz hitove Dine Dvornika, koju su priredili band Tribute to Dino Dvornik sa gostima, Željkom Banićem Banetom i dvije Ivane (Ivanom Banfić i Ivanom Kindl). Odlična svirke uz odlične vokalne izvedbe vratila je mnoge u doba kada je kralj funka i to baš po klubovima zajedno sa publikom stvarao muzičku energiju. Mnogi su zaplesali, zapjevali, a neki su se sa nostalgijom prisjetili live svirki 90tih.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 389

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.