Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 09.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. veljače 2017. god. u 21:11

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.


Opširnije...
 
Restaurant & Night club Urnebes - Ana Bekuta - 08.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. veljače 2017. god. u 23:45

 

Dosadili su Vam klasični izlasci i mjesta? E pa Urnebes je onda pravo mjesto za Vas. Osim što se možete dobro provesti, nude i neodoljivu gastro ponudu (jela sa roštilja) uz živu muziku do jutarnjih sati, srijedom, petkom i subotom. Djelić atmosfere srijedom pogledati možete na fotografijama u nastavku.


Opširnije...
 
KD Vatroslav Lisinski - Četiri Tenora i prijatelji - 07.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. veljače 2017. god. u 17:54

lisinski0702171

 

Emotivni Gala koncert Četiri Tenora i prijatelji oduševio je posjetitelje rasprodanog Lisinskog. Povodom obilježavanja 50. obljetnice Hrvatske lige protiv raka, nezaboravno glazbeno putovanje, otvorili su Četiri Tenora pjesmom Grande amore. Na uzbudljivom Gala koncertu predstavili su i svoj prvi zajednički single Pričaj mi, a najljepši glazbeni stihovi uz pratnju orkestra ostat će zapamćeni u prekrasnom sjećanju više od 1800 posjetitelja.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Balkanika - 04.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 20:37

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Balkanika party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Marko Vukes - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 20:30

 

U petak u prepunom Green Gold Clubu koncert je održao Marko Vukes. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 381

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.