Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Fly! bar - Nedjelja 9kn - 03.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. listopada 2010. god. u 17:30

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje. U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima. Veliki dio pića tog je dana po posebno popularnim cijenama od samo 9kn. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
Fly! bar - Absinth party - 02.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. listopada 2010. god. u 12:18

 

U prepunom Fly! baru u subotu se održao najglamurozniji i najspektakularniji Absinth party prepun zelene magije. Atraktivne hostese djelile su veseloj ekipi čašice magičnog zelenog napitka, koji je osvojio svih. Sexy plesačice zapalile su već ionako vruću atmosferu u Fly! baru. Plesalo se i uživalo čitave noći.


Opširnije...
 
Fly! bar - Nela Vidaković - 01.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. listopada 2010. god. u 14:01

 

Program je ovog petka u Fly! baru bio malo drukčiji nego do sada. U goste je došla mlada, sexy i lijepa pjevačica Nela Vidaković. Sa svojim najnovijim hitom "Hej policijo" koji se stalno vrti po klubovima, zapalila je sve. Atmosfera je bila užarena, plesalo se i pjevalo sa lijepom Nelom.


Opširnije...
 
Fly! bar - Djevojačka večer - 30.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. listopada 2010. god. u 17:35

 

U četvrtak se u Fly! baru održala dobro poznata djevojačka večer. Mnogobrojna ekipa zabavljala se u odličnoj atmosferi koju je konstantno DJ Marko držao na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Fly! bar - Fly Honeyz - 29.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 30. rujna 2010. god. u 19:00

 

U srijedu je Fly! bar nastavio sa serijalom „Fly Honeyz!“ programa s već svima nam dobro poznatim DJ MAKRO POLOM. Ovoga puta je serijal dobio dašak Latino Amerike, serija REGGAETON, DANCEHALL i RnB glazbe! Ritmovi uz koje tijela mnogobrojne ekipe nisu mogla ostati na jednom mjestu. Plesalo se i pjevalo čitave noći. Atraktivne plesačice upotpunile su večer svojim sexy plesom koji je zagrijao već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 

   Stranica 375 od 389

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.