Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina Rijeka - Petak - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. veljače 2017. god. u 23:26

 

Kao i svakog petka u Caffe baru - Night baru Karolina bilo je veselo. Za sjajnu atmosferu na plesnom podiju najzaslužniji je bio DJ Deni svojim odabirom najvećih hitova današnjice.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Petak - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. veljače 2017. god. u 23:25

 

Dobro znani Champagne Pommery bar u samom centru grada Rijeke potpuno je preuređen. Novi izgled, odličan interijer i vanjska terasa samo su neke odlike ovog bara od kojeg se očekuje mnogo. Rijeka, njezini građani i gosti ovim preuređenjem dobili su novi lijepo uređeni bar u kojem će moći uživati u dnevnoj kavi ili u noćnom provodu do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Ružiona - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. veljače 2017. god. u 23:23

 

Petak je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. veljače 2017. god. u 19:38

 

U petak se u prepunoj Dvorani mladosti u Rijeci, pred više od 5 tisuća ljudi, održao koncert zadarske klape „Intrade“. Klapska pjesma, dalmatinska šansona, zvuk gitare i mandoline, širila se dvoranom. Atmosfera je bila odlična. Veliki broj ljudi, koji su došli slušati ih, pjevušili su i pratili gromoglasnim pljeskom svoju omiljenu klapu. Kao posebni gosti večeri bili su Tedi Spalato i klapa Grobnik.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 04.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. veljače 2017. god. u 21:20

 

Kako je stigao još jedan vikend, mnogobrojni gosti preplavili su u subotu riječku Meku zabave - Caffe bar - Night bar Karolinu. Za dobru atmosferu i glazbeni chill out pobrinuo se je DJ Deni.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 414

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.