Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Insomnia Club & Lounge bar - Ružiona - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. veljače 2017. god. u 23:23

 

Petak je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. veljače 2017. god. u 19:38

 

U petak se u prepunoj Dvorani mladosti u Rijeci, pred više od 5 tisuća ljudi, održao koncert zadarske klape „Intrade“. Klapska pjesma, dalmatinska šansona, zvuk gitare i mandoline, širila se dvoranom. Atmosfera je bila odlična. Veliki broj ljudi, koji su došli slušati ih, pjevušili su i pratili gromoglasnim pljeskom svoju omiljenu klapu. Kao posebni gosti večeri bili su Tedi Spalato i klapa Grobnik.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 04.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. veljače 2017. god. u 21:20

 

Kako je stigao još jedan vikend, mnogobrojni gosti preplavili su u subotu riječku Meku zabave - Caffe bar - Night bar Karolinu. Za dobru atmosferu i glazbeni chill out pobrinuo se je DJ Deni.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 04.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. veljače 2017. god. u 16:59

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Klub Bačva Rijeka - 2000s party - 04.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 23:38

 

U subotu je Klub Bačva u Rijeci sve svoje goste odveo vremeplovom u 2000. godinu, na velikom tematskom partyju. Za najveće clubbing hitove 2000. godine za DJ pultom pobrinuo se je DJ Don Guliani. Djelić jučerašnje lude atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 408

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.