Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Champagne Pommery bar - Petak - 14.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. travnja 2017. god. u 04:03

 

Dobro znani Champagne Pommery bar u samom centru grada Rijeke potpuno je preuređen. Novi izgled, odličan interijer i vanjska terasa samo su neke odlike ovog bara od kojeg se očekuje mnogo. Rijeka, njezini građani i gosti ovim preuređenjem dobili su novi lijepo uređeni bar u kojem će moći uživati u dnevnoj kavi ili u noćnom provodu do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 11. travnja 2017. god. u 23:19

 

Kako je stigao još jedan vikend, mnogobrojni gosti preplavili su u subotu riječku Meku zabave - Caffe bar - Night bar Karolinu. Za dobru atmosferu i glazbeni chill out pobrinuo se je DJ Deni.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Subota - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 11. travnja 2017. god. u 23:17

 

Subota je u preuređenom Champagne Pommery baru prošla u sjajnoj atmosferi. Prepun Pommery uživao je u posebnom plesnom ugođaju zavodljivih ritmova za koje se pobrinuo DJ Macola.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. travnja 2017. god. u 22:27

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Hpnotiq party - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. travnja 2017. god. u 22:20

 

U subotu je Phanas Pub pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Hpnotiq party. Bila je to promocija Hpnotiq liquora, koji je oduševio sve koji su ga probali. Atraktivne Hpnotiq hostese dodatno su začinile noć u Phanasu. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog im pića te večeri. Hpnotiq liquor tekao je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 420

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.