Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina Rijeka - Subotnja noć - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. ožujka 2017. god. u 00:17

 

Kako je stigao još jedan vikend, mnogobrojni gosti preplavili su u subotu riječku Meku zabave - Caffe bar - Night bar Karolinu. Za dobru atmosferu i glazbeni chill out pobrinuo se je DJ Deni.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Subota - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. ožujka 2017. god. u 00:15

 

Subota je u preuređenom Champagne Pommery baru prošla u sjajnoj atmosferi. Prepun Pommery uživao je u posebnom plesnom ugođaju zavodljivih ritmova za koje se pobrinuo DJ Macola.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. ožujka 2017. god. u 20:08

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Jameson 'Beat Drop' - 17.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. ožujka 2017. god. u 20:08

 

Night Bar Karolina u petak je na spektakularan način uz party koncept Jameson "Beat Drop" digla na noge mnogobrojne posjetitelje. Jedinstveni show predvođen elektronskim zvukom na kojemu su nastupili Kristie Clé (Live vocal sensation) i DJ Cley Clemensa, trajao je do samog jutra. Bogat klupski program koji nas očekuje ove sezone sigurno će ucrtati Karolinu u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Petak - 17.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. ožujka 2017. god. u 20:08

 

Dobro znani Champagne Pommery bar u samom centru grada Rijeke potpuno je preuređen. Novi izgled, odličan interijer i vanjska terasa samo su neke odlike ovog bara od kojeg se očekuje mnogo. Rijeka, njezini građani i gosti ovim preuređenjem dobili su novi lijepo uređeni bar u kojem će moći uživati u dnevnoj kavi ili u noćnom provodu do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 415

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.