Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Vrući kadrovi! Evo kako izgleda najluđa noć Nives Celzijus Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. prosinca 2018. god. u 14:35

celzius1412181

 

Nova je godina za atraktivnu pjevačicu Nives Celzijus (36) prvenstveno večer u kojoj će se dobro izludirati sa svojim prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj 'najluđi' dan u godini uvijek provodi radno iako, kako sama kaže, svaki njezin nastup je njoj i njezinoj publici 'Nova godina'.


Opširnije...
 
Poslušajte novi hit grupe Magazin 'Dan pobjede' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. prosinca 2018. god. u 13:27

magazin1312181

 

Grupa Magazin za kraj godine donosi nam novu glazbenu poslasticu. U najljepšem božićnom razdoblju ispunjenom ljubavlju i darivanjem, Vjekoslava i Tonči Huljić poklanjaju nam vesele stihove nove pjesme Dan pobjede. Pod redateljskom palicom Riba Barbira, Magazin nas vraća u školske dane, a u videospotu za svoju pjesmu po prvi puta u glumačkoj ulozi nalazi se upravo Tonči Huljić. Vruću atmosferu budućeg hita koji ćemo bez sumnje slušati u nadolazećim mjesecima, uz uvijek atraktivnu Andreu Šušnjaru upotpunjuju sportske navijačice splitskog plesnog kluba Noa.


Opširnije...
 
Sandra Perković najavila pohod na novo svjetsko odličje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. prosinca 2018. god. u 12:59

sandra1312181

 

Za uspješan završetak godine na izmaku, godini kada je Sandra osvojila peto europsko zlato u nizu čime je ispisala povijest atletike, Sandra je organizirala druženje za predstavnike medija kako bi im se zahvalila što ju prate sve ove godine. Osim predstavnika sedme sile, Sandri su podršku došle dati i Branka Krstulović, Aleksandra Dojčinović, Lejla Filipovć, Anica Kovač, Marija Borić, Ana Radišić, Bianca Matković, Stipe Žunić, Ivana Brkljačić, Tomislav Madžar te mnogi drugi koji se vesele njezinim uspjesima.


Opširnije...
 
Minea obara sve rekorde Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 04. prosinca 2018. god. u 14:54

minea0412

 

Omiljena zagrebačka pjevačica i tv voditeljica Minea ponovno obara rekorde! U točno dvadeset godina od prvog izvođenja njenog mega hita „Rano" i nakon desetaka remixa, ova pjesma je upravo doživjela svoju petu obradu! Proteklih godina „Rano" smo mogli čuti u rock, etno i dance remixima, obradili su ju brojni domaći i regionalni DJ-i te grupa Karma, a prije par dana objavljena je i najnovija verzija - duet Minee s talentiranom pjevačicom Marijom Mikić.


Opširnije...
 
Nova balada Klape Rišpet - 'Bojim se' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 05. studenog 2018. god. u 13:38

rispet0311181

 

Prekrasna, emotivna pjesma pod nazivom „Bojim se“, sigurno će osvojiti srca obožavatelja. Riječ je o novoj baladi omiljene Klape Rišpet, koja će sigurno biti pjesma mnogih zaljubljenih parova, pa čak i samaca koji sanjaju o toj istoj ljubavi. Melodija pjesme jednostavno podsjeća na more, Dalmaciju, na „čovika i ženu“, jednom riječju miriše na ljubav, onu temperamentnu i iskrenu. Spot je također u znaku ljubavi, kadrovi su romantični i pričaju priču, koju smo barem jednom, svi doživjeli.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 51

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.