Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Pamela Ramljak: 'Prijateljica' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 29. travnja 2014. god. u 13:37

 

Kantautorica i već afirmirana glazbenica, Pamela Ramljak, donosi svoju šestu autorsku pjesmu u samostalnoj karijeri. Nakon posljednjeg, pomalo rokerskog izdanja u pjesmi „Kad je dosta, dosta je“, Pamela nam dolazi u lepršavom i plesnom izdanju, spremna za ljetne glazbene avanture! Nova pjesma, za čiji aranžman se pobrinuo Ante Pecotić, zove se 'Prijateljica', a dolazi u paketu s video spotom.


Opširnije...
 
Petra Kovačević: 'Neka uče od nas' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. travnja 2014. god. u 20:35

 

Mlada glazbenica Petra Kovačević koja uz beskrajnu ljepotu i prepoznatljiv glas hrvatsku javnost oduševljava veselim, mladenačkim i radiofoničnim pjesmama, snimila je novi hit Neka uče od nas. Zarazne stihove nove plesne pjesme uskoro ćemo čuti i premijerno vidjeti, a talentirana glazbenica počastila nas je ekskluzivnim fotografijama koje dočaravaju čarobne trenutke sa snimanja novog spota.


Opširnije...
 
Vaterpolisti snimaju novu kampanju na suhom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. travnja 2014. god. u 12:54

 

Četiri hrvatska vaterpolska reprezentativca ovih dana u Zagrebu snimaju novu kampanju koja izlazi ususret Europskom prvenstvu koje ih očekuje ovog ljeta u Budimpešti. Atraktivni Luka Bukić najmlađi je sudionik kampanje. Njegov kolega, Dubrovčanin Marko Bijač, prije nekoliko dana proglašen je najboljim golmanom regionalne Triglav Jadranske vaterpolske lige. Zlatnom olimpijcu Paulu Obradoviću snimanja nisu strana pa se i na ovom zabavio, dok je Petar Muslim otkrio neke svoje nove talente.


Opširnije...
 
Miss Universe vodit će Ivana Delač Đolo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 08. travnja 2014. god. u 17:30

 

Izbor Miss Universe Hrvatske 2014. održati će se u sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. u 20i30 sati. Povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji ulaz u dvoranu je slobodan za sve posjetitelje. 19 finalistica na izboru će nositi kupaće kostime Yamamay, Salsa jeans, večernje haljine Vesna SPOSA i cipele Baldinini. Koja ljepotica će biti okrunjena kao nova misica i predstavljati nas na svjetskom natjecanju Miss Universe predstoji nam vidjeti za nekoliko dana.


Opširnije...
 
Glasujte za Miss fotogeničnosti Miss Universe 2014! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 31. ožujka 2014. god. u 09:25

 

Melita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013. predati će krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2104. koji će se održati u novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. U 20 i 30. Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor pokloniti Opatijcima i svim njihovim gostima povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji, pa će stoga ulaz u dvoranu Marina Cvetkovića biti slobodan za sve posjetitelje.


Opširnije...
 

   Stranica 48 od 51

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.