Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Domenica objavila za nju najposebniji spot Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. srpnja 2019. god. u 09:55

domenica1207191

 

Nakon što je nastupom na Splitskom festivalu s pjesmom 'Nema te svit' proslavila prve dvije godine uspješne karijere, mlada i talentirana Domenica danas u podne objavila je i spot za istoimenu pjesmu.


Opširnije...
 
Pjevač grupe 'Pravile igre' u zagrljaju Lijepe naše Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. lipnja 2019. god. u 16:47

plavuse0606

 

Ljeto se opako približilo, temperatura raste, a dečki iz grupe 'Pravila igre' odlučili su još dodatno zapaliti atmosferu. Premijerno su objavili 'vrući' spot za posljednji singl s aktualnog albuma 'Kako nam stvari stoje‘. Najnoviji singl 'Još ovu noć' svojom romantičnom tematikom oduševit će sve obožavateljice koje se mogu poistovjetiti s tekstom pjesme. Upravo je sami tekst pjesme dočaran privlačnim kadrovima u videospotu za ovu pjesmu kojeg potpisuje redatelj Dario Lepoglavec. Autor glazbe je Miro Buljan, dok je za tekst zaslužna Sonja Buljan.


Opširnije...
 
Novi singl o ljubavi klape Rišpet oduševit će sve žene Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. lipnja 2019. god. u 09:28

rispet050619

 

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, nakon što je u veljači ove godine napunila dvije velike dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i time još jednom potvrdila svoj glazbeni status, za svoje je vjerne obožavatelje pripremila novu glazbenu poslasticu. Ove godine nastupit će na Splitskom festivalu sa skladbom 'Ja samo za te živin'. Autor glazbe je kao i uvijek za Rišpet, voditelj klape i skladatelj klape Pero Kozomara, tekst je pisao Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro. Riječ je ponovno o divnoj, laganoj baladi naslonjenoj na dalmatinske uspješnice Pere Kozomare i klape.


Opširnije...
 
Domenica ima novu pjesmu - 'Ne vidim, ne čujem' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 13:25

domenica0106191

 

Lijepa i talentirana Domenica, jedna je od pjevačica čija energija oduševljava, a upravo je i takva njezina nova pjesma koja miriše na ljetni hit. Singl pod nazivom „Ne vidim, ne čujem“, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, plesnog je ritma i zavodljive melodije, a u pjesmi se jasno čuje odmak od dosadašnjeg tona.


Opširnije...
 
Održana premijera mjuzikla 'Žuta minuta' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. svibnja 2019. god. u 09:26

zuta1505191

 

Glumci Hana Hegedušić i Igor Barberić zajedničkim snagama režirali su jedinstvenu glazbenu komediju Žuta minuta čija je premjerna izvedba nasmijala mnogobroju publiku Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Uz obilje smijeha i zaraznih nota Hana i Igor publici su pokazali koliko daleko ljubav prema kazalištu uopće može ići te uzbudljivim i emotivnim razvojima priče dočarali kako to izgleda kada nas pogodi “žuta minuta”.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 51

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.