Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Ana Rucner u kampanji #Zajednozaglazbenu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. veljače 2021. god. u 11:08

rucner1502211

 

Krajem prosinca prošle godine, Sisak, Petrinju i okolna mjesta pogodio je jak potres, koji je u samo dvadesetak sekundi srušio brojne građevina u tim područjima. Jedna od njih je Glazbena škola Frana Lhotke u Sisku, od milja zvana kuća glazbe i ljubavi, drugi dom 360 učenika i 40 učitelja, dom bez kojeg su tako naglo i nenadano ostali. Biser arhitekture grada Siska, nekadašnja sinagoga, posljednjih 53 godine glazbena škola bila je ispunjena zvukovima glazbe i dječjeg smijeha. Tisuće mališana zajedno s učiteljima ovdje su prvi put zasvirali instrumente, naučili prve note, pjevali u zboru po prvi put, razbili svoje strahove i ostvarili svoje prve javne nastupe.


Opširnije...
 
U podcastu Ane Radišić gostovala Maja Šuput Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. veljače 2021. god. u 14:07

ana1002

 

Voditeljica i urednica Ana Radišić u svom je podcastu ugostila Maju Šuput, jednu od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj, kojoj je trenutni fokus trudnoća i rođenje prvog sina koji bi na svijet trebao stići ovog proljeća. Pjevačica je Ani otkrila da u trudnoći nema baš nikakvih problema, kao ni posebnih želja kada je prehrana u pitanju, a jedino što se promijenilo je odjeća koju nosi.


Opširnije...
 
Ana Rucner i Marko Duvnjak ujedinili snage Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. siječnja 2021. god. u 12:32

rucner1401211

 

Nalazimo se u vremenu kada je vrlo teško planirati. Kada se sve zbroji i oduzme, nekako je teško nabrojati pozitivne stvari koje su obilježile 2020. godinu. Ali, ono što je ona iznjedrila, ostat će nam u sjećanju zauvijek. Zajedništvo, dobri ljudi, pomaganje, lijepa riječ, nova prijateljstva i još mnogo toga, urezalo se u brojna srca i upravo je to ono dobro. Nakon svake oluje, dođe mir.


Opširnije...
 
Severina spaja ljude u čitavoj regiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. siječnja 2021. god. u 09:56

severina0401211

 

Iako se izreka ''glazba spaja ljude'' veže uglavnom za neka bezbrižnija vremena, tijekom kojih smo u glazbi mogli uživati na velikim koncertnim spektaklima, okruženi s bezbroj sretnih ljudi, večeras ćemo biti svjedoci vremena u kojem nas ta ista glazba može povezivati u emociji i ljubavi i na daljinu. Može nas na trenutak odmaknuti od iscrpljenosti koju nam je donijela godina koju konačno napuštamo.  Kako smo bili ujedinjeni u solidarnost koju je cijela regija pokazala prema ljudima pogođenim strašnim potresom u Petrinji, Glini i Sisku, tako se i večeras možemo ujediniti u ispraćaju ove teške godine za cijelo čovječanstvo.


Opširnije...
 
Ana Radišić u svom podcastu ugostila Donnu Vekić Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. prosinca 2020. god. u 10:42

ana2812201

 

Ova je godina na svim poljima bila izazovna, one najhrabrije potaknula je na velike promjene, a na takvu se odvažila i Ana Radišić, RTL-ova voditeljica i urednica koja je pokrenula vlastiti podcast. Od prvog dana ljeta, kada je prvi podcast ugledao svjetla dana, do danas, Ana je ugostila gotovo 30 inspirativnih ljudi, a godinu je zaključila s Donnom Vekić - jednom od najboljih hrvatskih tenisačica, koja je ujedno i na listi top 20 svjetskih tenisačica.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 56

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.