Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Međunarodni festival podvodnog filma "Bijeli lav" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. rujna 2011. god. u 09:22

 

Od 14. do 18. rujna u Rovinju je održano drugo izdanje Međunarodnog festivala podvodnog filma „Bijeli lav“. U kategoriji od 17 filmova europskih i američkih autora, stručni je žiri u sastavu Dana Budisavljević (Hr), Dean Lalić (Hr) i Peter Lombar (Slo) nagrade dodijelio sljedećim filmovima.


Opširnije...
 
Fantastični Placido Domingo u Areni Zagreb Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. rujna 2011. god. u 08:21

 

Kulturni događaj godine, Placido Domingo uz pratnju Zagrebačke filharmonije, 21.10.2011. u Areni Zagreb. Koncert Placida Dominga nesumnjivo je najveći kulturni događaj u gradu Zagrebu, jedan od najpoznatijih tenora današnjice zaslužio je i vrhunsku glazbenu pratnju. Sa zadovoljstvom Vas obavještavam da će slavnog gosta na zagrebačkom koncertu glazbeno pratiti najbolji simfonijski orkestar u državi, orkestar Zagrebačke filharmonije. Orkestar zagrebačke filharmonije ove godine slavi 140 godina tradicije vrhunskog glazbovanja u Zagrebu i Hrvatskoj. Promotori su glazbene umjetnosti diljem Hrvatske i kulturni ambasador Hrvatske u svijetu.


Opširnije...
 
Perpetuum jazzile featuring Tony Cetinski Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. rujna 2011. god. u 18:33

 

Slovenska i svjetska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile i hrvatski "kralj pop scene", kako ga mediji nazivaju, pjevač Tony Cetinski donose Vam hit "Umirem 100xdnevno" u novom aranžmanu. Pjesma kojom je Tony Cetinski otvorio svaki od svojih koncerata u okviru Furia toura, naslovna pjesma albuma koji je dosegao dijamantnu nakladu, "Umirem 100xdnevno" inspirirala je i najpoznatiju vokalnu skupinu iz Slovenije za još jedan hit.


Opširnije...
 
Veliki klupski spektakl Party United Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. rujna 2011. god. u 14:14

 

Prve listopadske noći glavni grad Hrvatske postaje europska party metropola. Treći po redu klupski spektakl pod nazivom PARTY UNITED održat će se na području grada Zagreba, u subotu, 1. listopada 2011. s početkom u 21 sat. Ove jeseni svoj su dolazak potvrdila najjača imena elektronske scene i najpoznatiji klupski brendovi uz koje posjetitelje očekuju i brojni koncertni nastupi.


Opširnije...
 
Program Rujanfesta 2011. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. rujna 2011. god. u 16:19

 

Zagrebački Bundek još će jedne godine postati poprište dobre zabave i izvrsne gastronomije zahvaljujući Rujanfestu koji će se održati od 15. do 25. rujna. Rujanfest je jedini festival domaće glazbe i hrvatske gastronomije u Hrvatskoj. Događa sa na Bundeku sredinom rujna svake godine traje sve duže i svake godine ima sve više posjetitelja.


Opširnije...
 

   Stranica 329 od 340

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.