Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Operna diva Montserrat Caballe u Umagu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. srpnja 2011. god. u 20:11

 

Montserrat Caballe pjeva na otvorenju 22.studena Croatia open turnira, 23.7.2011., u Umagu. Španjolska sopranistica, rođena u Barceloni, Montserrat Caballe je u opernom svijetu poznata po nadimku La Superba, što znači da ima status apsolutne dive. Pjevala je u preko osamdeset opernih uloga, od barokne opere do Verdija, Wagnera, Puccinija, Straussa. Njezin glas je poznat po svojoj čistoći, preciznoj kontroli i kao izuzetno moćan.


Opširnije...
 
Klapa Cambi otvara koncert Bregovića Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. srpnja 2011. god. u 17:48

 

Pjesmom Bijelog dugmeta "Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš", Klapa Cambi otvorit će koncert Gorana Bregovića na splitskim Prokurativama. Na ovogodišnjem Splitskom festivalu klapa je osvojila prvu nagradu žirija za pjesmu "Ultima partenca" i time samo potvrdila kontinuitet kvalitetnog i prepoznatiljvog rada.


Opširnije...
 
Fićo hit Moon & Rocks festivala Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. srpnja 2011. god. u 20:59

 
Novalja se već sprema za najveći elektronski show ovoga ljeta, a zeleni fićo postao je hit i zaštitni znak ovogodišnjeg Moon & Rocks festivala. Moon & Rocks i zeleni fićo kruže Novaljom i obećavaju ludu vožnju 6.8. na gradskom stadionu s početkom u 18 sati. Infected mushroom, Jolanda Be Cool, Timo Maas, X-Press2 i Astralis Team vozit će do dugo u noć, a onda se cijela ekipa seli na after party uračunat u cijenu ulaznice u klub Aquarius na plažu Zrće gdje će se zabava nastaviti do jutra.


Opširnije...
 
Yolanda Be Cool na Moon & Rocks festivalu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. srpnja 2011. god. u 17:09

 

Planetarno popularni ˝Yolanda Be Cool˝ dolaze ovoga ljeta u Hrvatsku posjetiteljima Moon & Rocks festivala priuštiti mjesec i stijene na australski način. Yolanda Be Cool je australski bend koji čine neponovljivi duo, Sylvester Martinez i Johnson "Durango Slim" Peterson. Suradnja s australskim producentom DCUP (pravim imenom Duncan MacLennan) okrunjena je međunarodnim singlom "We no speak Americano".


Opširnije...
 
"Better day" - Hrvatska house scena u svijetu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. srpnja 2011. god. u 16:38

 

More, sunce, house, party, groove... neke su od imenica koje nas asociraju na ljeto i nadolazak turističke sezone, sa ogromnim količinama ledenih i šarenih koktela punih zaraznih plesnih ritmova i ludog provoda do ranih jutarnjih sati.Sve skupa začinjeno uz ljubav na plaži ili u moru, vrhunac je svega onoga što bismo mogli nazvati "Better day".


Opširnije...
 

   Stranica 329 od 332

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.