Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Kazalište s Kaptola spremno za veliku ljubavnu priču Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. svibnja 2019. god. u 12:11

komedija0305191

 

Priča koja je osvojila cijeli svijet i brojne nagrade, između ostalog i čak sedam kipića Oscara, spremna je za veliku kazališnu premijeru. Zaljubljeni Shakespeare još je jedno veliko djelo koje će obilježiti 68. sezonu Kazališta Komedija, a bit će ovo posebno svečani trenutak jer je riječ o posljednoj ovosezonskoj premijeri, koje će u koprodukciji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu i u suradnji s autorskim timom iz Češke biti prikazano u subotu, 4. svibnja 2019. godine u 19.30 sati.


Opširnije...
 
Sjajna suradnja između brenda Royal Bride i visokog učilišta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. svibnja 2019. god. u 11:58

ivana0305191

 

Nakon naučene teorije, kako znanje primijeniti u praksi? Upravo je to pitanje s kojim se suočavaju brojni studenti. Royal Bride i Algebra nude studentima iskustvo rada na stvarnim projektima. U program će biti uključeni studenti treće godine preddiplomskog studija dizajna koji su do sada stekli određena znanja i koji znaju koristiti potrebne alate. Studenti će sudjelovati u izradi kataloga za ekskluzivni salon vjenčanica Royal Bride, kojemu je primarni posao proizvodnja vjenčanica.


Opširnije...
 
Ekskluzivna Good Game konferencija u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 29. travnja 2019. god. u 11:03

igra0105

 

Bliži se početak četvrtog izdanja najvećeg regionalnog esports događanja s humanitarnim karakterom. Good Game Zagreb održat će se 10. i 11. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti, a prema svim dosadašnjim pokazateljima sprema se najveće i najbogatije izdanje do sad. Osim nezaboravnih gaming dvoboja za natjecateljske timove iz vodećih hrvatskih i regionalnih kompanija te zanimljivih zabavnih sadržaja za posjetitelje, ove godine sprema se i velika novost - ekskluzivna konferencija za samo najbržih 200 posjetitelja koji svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. Svoja iskustva i lekcije, najbolje poslovne slučajeve u business developmentu, prodaji, marketingu, zapošljavanju i internim procesima, prenijet će brojni domaći i svjetski lideri.


Opširnije...
 
Zaljubljeni Shakespeare - čuvena priča na sceni Komedije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 18. travnja 2019. god. u 10:52

komedija1804

 

Veliki filmski hit s kraja dvadesetog stoljeća uskoro će ponovno oživjeti i to na daskama zagrebačkog Kazališta Komedija. Riječ je o romantičnoj ljubavnoj priči Zaljubljeni Shakespeare, autora Marca Normana, Toma Stopparda, Leeja Halla i Paddyja Cunneena, koja će u u  koprodukciji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu premijerno biti prikazana 4. svibnja 2019. godine u 19.30 sati.


Opširnije...
 
Tribina 'Sve zbog jednog muškarca' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. travnja 2019. god. u 10:43

gentleman1704

 

Sinoć je, u popularnom zagrebačkom baru Vinyl, održana još jedna sjajna tribina 'Sve zbog jednog muškarca', na kojoj su gosti predavači, zajedno s nježnijim i jačim dijelom publike, probali dati odgovor na vječno pitanje gdje su i kakvi su moderni gentlemani današnjice? Jesu li su gentlemani izumrli s bržim načinom života ili su mu se jednostavno prilagodili?


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 332

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.