Poznata lica tulumarila na terasi Arheološkog muzeja Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. travnja 2019. god. u 08:31

arheoloski2004191

 

Brojna lica s malih ekrana četvrtak navečer odlučila su provesti u samom središtu Zagreba, točnije na otvorenju preuređene terase restorana Brewbites koja se nalazi u dvorištu Arheološkog muzeja. Na otvorenju se pojavila i Edita Misirić koja je trenutno na porodiljnom i zbog majčinskih obaveza rijetko izlazi u javnost, a svi su odmah primijetili kako izgleda fantastično i ima odličnu figuru. Lijepa Edita na ovom se događaju pojavila s Antonijom Mandić i Anom Miščević koje također nisu propustile uživati na najljepšoj terasi u gradu.

 

Nešto kasnije pridružila im se i Anja Alavanja koja je stigla sa Sanjom Čeliković, voditeljicom RTL2 Televizije, a djevojke su se družile i s Ivanom Paradžiković, jednom od najutjecajnijih domaćih TV urednica.

 

Ipak, i ženske su oči uživale jer najljepšu terasu su krasili i Petar Puškarić, poznat kao hrvatski Burak, te Mirko Ilibašić, glumci serije ''Na granici'', a stigao je Tibor Karamehmedović iz grupe Silente te televizijski voditelj Dorijan Elezović.

 

Poznata komičarka Marijana Perinić te Jasna Nanut također su uživale na ugodnoj zagrebačkoj temperaturi, no ipak najponosniji je bio Hrvoje Šalković koji je organizirao ovu zabavu za sve uzvanike.

 

Podsjetimo, Hrvoje je nekada bio uspješan pisac i putopisac, a danas je uspješan ugostitelj koji će na ovoj terasi čak povremeno imati i ulogu DJ-a.

 

Tekst: Press
Fotografije: Mario Pavlović

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.