Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 KD Vatroslav Lisinski Zagreb - Danijela Martinović - 24.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. listopada 2019. god. u 21:00

lisinski2410

 

Petra Grašu i Danijelu Martinović zajedno možemo jako rijetko vidjeti. Zadnja dva puta kada smo imali prilike čuti kako skupa zvuče publiku su ostavili bez daha. Petar i Danijela već za nekoliko dana pripremaju nam pravo glazbeno iznenađenje. Bez trunke razmišljanja, najpopularniji hrvatski glazbenik, prihvatio je poziv svoje voljene i Vladine Zaklade „Hrvatska za djecu“ pa će joj se tako pridružiti na pozornici Lisinskog u četvrtak, 24. listopada na koncertu naziva Neopisivo.


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Echo band - 19.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. listopada 2019. god. u 23:00

echo1910

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ove subote u novootvoreni Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Vidimo se!


Opširnije...
 
Boogaloo Club Zagreb - Songkillers - 19.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. listopada 2019. god. u 22:00

boogaloo2609

 

Po mnogima najveći hrvatski funk bend, Songkillers, dolazi u Boogaloo na svoj prvi solo nastup u ovom klubu! Na krilima ovogodišnjeg singla „Teži slučaj“ odsvirat će najveće hitove u svojoj preko 20 godina dugoj karijeri. U rokovnike valja pribilježiti subotu, 19. listopada. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u klubu, Dirty Old Shopu, Rockmarku ili preko sustava Entrio, na dan će koštati 80 kuna.


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Otvorenje - Siniša Vuco - 18.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. listopada 2019. god. u 22:00

echo1810

 

Pozivamo Vas u petak 18. listopada 2019. godine od 22 sata na spektakularno otvorenje Echo Lounge Cluba Rijeka - posebnog mjesta u gradu Rijeci, smještenog u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Specijalni gost otvorenja je jedan i jedini - legendarni SINIŠA VUCO. Sve posjetitelje očekuje zagarantirano dobra atmosfera uz atraktivne hostese i mnoštvo iznenađenja, a za glazbeni ugođaj pobrinuti će se i Echo band, uz najveće hitove Mišu moj, Bezgrešna, Moj dobri anđele, Dragane... Ulaz je besplatan! Vidimo se!


Opširnije...
 
Split - Party trajekt Jamesolinija - 12.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. listopada 2019. god. u 22:00

jameson1210

 

Bivša tvornica vlakova Gredelj, podzemna garaža hotela Westin, splitski Škver - mjesta su na kojem bi malo tko očekivao da bi mogla biti party lokacije, a upravo tamo posljednjih godina održani su kultni Jameson tulumi. Svi koji su imali sreće biti na njima, složni su u jednom: to su uvijek jedni od najjačih partyja, s takvom pozitivnom vibrom koju je teško nadmašiti. Gospodin Jameson svaki put uspije dignuti ljestvicu za jedan više i nadmašiti posljednji tulum koji nosi njegovo ime, a to priprema napraviti i ovog puta.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 750

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.