Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Arena Zagreb - Andrea Bocelli - 10.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. ožujka 2018. god. u 21:00

arena1003

 

Nakon nešto više od tri godine slavni talijanski tenor vraća se pred hrvatsku publiku, koja će u veličanstvenoj izvedbi moći uživati 10. ožujka. Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla. Povodom Međunarodnog dana žena, pjevačka zvijezda vječnog sjaja Andrea Bocelli će nastupiti pred domaćom publikom, koja ga je svaki put do sada ispratila s oduševljenjem i ovacijama. Reakcije su to posve zaslužene, jer je ime ovog talijanskog tenora jamstvo jedinstvenog i vrhunski produciranog glazbenog događanja koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje klasične glazbe.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Jole - 23.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. veljače 2018. god. u 22:00

h2o2302

 

Uz dobro poznate hitove ovog hrvatskog kralja zabave u petak 23.02. očekuje vas nezaboravan provod. Jole će nam zapjevati svoje hitove 'Kada žene tulumare', 'Bailando solo', 'Nosi mi se bijela boja', 'Duša od papira' ali i one novijeg datuma poput 'Rasipnik' i 'Maksimalno'. Vruću zagrebačku noć uz kralja zabave upotpunit će naša atraktivna scenografija, vrhunski vizualni efekti i brojna iznenađenja koja Vas svakog vikenda očekuju u našem klubu.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - R'n'B Exclusive - 23.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. veljače 2018. god. u 22:00

karolina2302

 

Nakon kratkog odmora, riječka klupska poslastica RnB Exclusive vraća se u Night Bar Karolinu koja će zasjati u svom novom ruhu. Očekuje vas jedinstven provod uz DJ Leggera, Exclusive Dance Performere i uvijek prekrasne RnB Honeys koje će se pobrinuti da se ugodno smjestite i uživate u uzavreloj atmosferi tokom cijele večeri. Uživajte u najboljim R'n'B, Hip Hop i Reggeaton hitovima uz brojna iznenađenja.


Opširnije...
 
Spaladium Arena - Massimo Savić - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. veljače 2018. god. u 20:30

spaladium1402

 

Massimo će još jednom Valentinovo učiniti posebnim danom i ispričati bajkovitu glazbenu priču, ali ovaj put u većem prostoru od onoga gdje je posljednji put pjevao sa Splićanima za Dan žena. Prilikom nastupa u dvorani Gripe Massimo je obećao još bolji doživljaj kada idući put dođe u Split i sada ima priliku ispuniti obećanje. Posebno osmišljena bina za koncert, kao i dizajn rasvjete doprinijet će vrhunskom audio-vizualnom doživljaju u Spaladium Areni.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Halid Bešlić - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. veljače 2018. god. u 20:00

arena1402

 

Prošle su čak četiri duge godine, otkako je Halid Bešlić zapjevao u Areni Zagreb, a taj poseban doživljaj najavljuje za Valentinovo sljedeće godine. Već sada rezervirajte dan zaljubljenih i iznenadite svoju bolju polovicu jer na taj dan će i ružu i romantičnu večeru, na najljepši način, zamijeniti odlazak na koncert ove glazbene legende.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 727

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.