Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Coffee Inn Zagreb - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 31. prosinca 2018. god. u 22:00

inn3112

 

Nakon dugogodišnjeg iskustva u organizaciji novogodišnjih partya koji su posjećeni od gostiju iz svih krajeva Hrvatske predstavljamo vam spektakularan doček u svima poznatom klubu Coffee Inn na odličnoj lokaciji. Potrudili smo se pripremiti vam brojna nova iznenađenja, misleći pritom na sve detalje i želje naših gostiju. Zato dočekajmo zajedno 2019. godinu u najboljem ambijentu i najzabavnijem društvu u gradu!


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Proslava 17. godišnjice - 20.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. prosinca 2018. god. u 22:00

phanas2012

 

Phanas pub je svoja vrata otvorio u prosincu 2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju najbolje kave u gradu, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave! Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak 20.12.2018. od 22 sata i proslavite s nama! S nama su akratktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment i DJ Joe2Shine! Dj, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Joe je u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s brojnim dj zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Funkerman te mnogi drugi.


Opširnije...
 
Tvornica Kulture Zagreb - Katastrofa - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

tvornica3110

 

Novouređena Tvornica Kulture u srijedu 31. listopada biti će domaćin najvećeg zagrebačkog Halloween partyija na temu Katastrofe u organizaciji dva zagrebačka klupska brenda RNB Confusion i Sutra je Subota.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

phanas3110

 

Jedno je sigurno - strašno dobar Halloween party sprema se u Phanasu! U goste nam ponovno dolazi Joe2Shine, Dj, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Joe je u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s brojnim dj zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Funkerman te mnogi drugi. Njegov profinjeni ukus za glazbu, energični i inspirativni nastupi, karizmatičnost, vrhunska interakcija sa publikom, glazbeno znanje i savršena tehnika mixanja, te nadasve velika ljubav za glazbom, dovela je do činjenica da je jedna od najdominantnijih ličnosti na house sceni Hrvatske.


Opširnije...
 
La Bodega Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

labodega3110

 

Pridružite nam se u srijedu, 31. listopada u kući horrora, La Bodega Rijeka, na najstrašnijem partyju godine, velikom Halloween partyju. Uz otkačene kostime i maske proslavite najluđi Halloween u gradu. Vještice, vampiri, demoni i stravična stvorenja kojih se svi bojimo, zaplesat će uz nezaobilazne hitove za koje će zadužen biti DJ Alex Sabattini. Ne propustite najstrašniji izlazak koji ste ikad doživjeli! Vidimo se u La Bodega u Rijeci.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 738

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.