Zagrepčanka Matea Nesek osvaja Dubai Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 31. kolovoza 2017. god. u 19:10

nesek3008171

 

Život zagrebačke informatičarke Matee Nesek lako bi mogao poslužiti kao predložak za neki dobar film iako joj je tek 35 godina. Diplomirana informatičarka Matea zagrebačku adresu davnih je dana zamijenila onom u New Yorku, no tu ambicioznoj Matei nije bio kraj, već ju je iduće njeno odredište odvelo u Dubai gdje uspješno spaja svoje dvije ljubavi - golf i mirise, te je lansirala i svoju prvu parfemsku liniju.

 

“Iako sam po formalnom obrazovanju informatičarka, posao u struci nije me previše zanimao. Oduvijek su me interesirali mirisi, a kako sam uz sve to i strastvena golferica, moja je želja bila osmisliti parfem koji bi odgovarao životnom stilu golfera, te koji bi imao dugotrajnu auru s obzirom na to da se golf igra po nekoliko sati. Godinama sam radila na svom projektu iz snova!”, izjavila je Matea Nesek.

 

Odlukom Mohammeda Juma Buamaima, potpredsjednika i izvršnog direktora golfa u Dubaiju, Matea Nesek® Driver Intense EDP za žene i muškarce bili su dodijeljeni kao ekskluzivan VIP poklon svim golf igračima na dva vrlo prestižna golf turnira u Emirates Golf Clubu u Dubaiju. Parfemi su dizajnirani za igru i prilagođeni životnom stilu golfera. Korištenjem najkvalitetnijih sastojaka stvoren je jedinstven i luksuzan golf parfem. Na bočici parfema nalazi se 12-karatna zlatna gravura koja odiše glamurom i luksuzom Dubaija.

 

U nepunih godinu dana Matea Nesek® brand danas je narastao na 13 luksuznih parfema za žene i muškarce. Upotrebom najkvalitetnijih sastojaka te spoja Mediterana i Bliskog istoka, parfemske linije su potpuno inovativne. Matea Nesek® brend je zaštićen u nekoliko razreda u većini zemalja svijeta.

 

Matea Nesek® parfemske linije mogu se osim putem webshopa www.mateanesek.com nabaviti i u zagrebačkoj ljekarni Priroda Liječi-Nikel, Vlaška 40.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.