Voditeljica Elena Jung zaštitno lice Riječkih stepenica Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. kolovoza 2018. god. u 13:34

stepenice0208

 

12. Riječke stepenice, jedno od vodećih modnih događanja i naljepši ljetni modni event u Hrvatskoj održati će se 24. kolovoza u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru Rijeke. Modni event koji oduševljava domaće i strane goste u srcu grada iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja budući da je ulaz na modne revije slobodan.

 

Kao zaštitno lice ovogodišnjeg projekta u ulozi modela našla se lijepa voditeljica na CMC televiziji, nekadašnja prva pratilja Miss Universe Hrvatske Elena Jung. U šetnji Korzom, omiljenom okupljalištu u centru grada s kojeg puca pogled na kamene stube, društvo joj radi Manuela, sve uspješnija riječka manekenka.

 

Obje, vrlo senzualne i opuštene privlačile su poglede brojnih prolaznika snimajući vizuale eventa pozivajući na modne stepenice.

 

Urbane, ali opet vrlo elegantne, u haljinama hrvatske dizajnerice Vesne Pretković, u ritmu "grada koji teče" Elena i Manuela užurbano koračaju i pozivaju na dvanaesto izdanje Riječkih stepenica koje će kao i do sad prikazati najnovije kolekcije hrvatskih dizajnera.

 

Tekst: Press
Fotografije: Robin Pretković

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.