Veliki uspjeh Hrvatice na svjetskom izboru za Miss Turizma Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. siječnja 2018. god. u 16:43

miss2801

 

Vinkovčanka Magdalena Brkić osvojila je visoko 6. mjesto na svjetskom izboru Miss Tourism World 2017. koji se održao u dalekoj Maleziji na kojem je pobijedila Miss Kolumbije. Prvom pratiljom proglašena je Miss Perua, drugom Miss Srbije dok su se još u Top 5 plasirale missice Malezije i Mongolije. Između pedeset i jedne natjecateljice iz cijelog svijeta Magdalenino šesto mjesto uistinu je sjajan rezultat.

 

Magdalena je otputovala prije dvadesetak dana sa vlasnikom licence za Hrvatsku Borisom Kosmačem koji je ujedno i član organizacijskog odbora ovog svjetskog izbora i jedini Hrvat koji već godinama radi organizaciju jednog svjetskog natjecanja ljepote. Uspjeh Hrvatice na izboru svakako je izvrsna turistička promocija za našu turističku zemlju, a kako je naša Miss promovirala ljepote Vinkovaca Hrvatske pogledajte u video prilogu https://www.youtube.com/watch?v=qnpcn8g46cE koji je osvojio visoko 3.mjesto kao najbolji turistički video. Promotivni video prikazuje ljepote naše zemlje kroz spot violončelistice Ane Rucner.

 

Posljednje dane u Maleziji Magdalena je provela uvježbavajući koreografiju te se pripremajući za veliko finale u čemu su joj oko šminkanja pomogli savjeti stilista Avona, čije je zaštitno lice te ideje Top stila kako napraviti frizure za različite odjevne kombinacije. Ivana Bilić za Royal Bride izradila je elegantnu večernju haljinu boje crvenog vina, a nacionalni kostim za Valens Andrijana Subotić Pjajčik. Koktel haljina dizajnerice Grete Gudelj bila je zapažena i na gala modnoj reviji uoči izbora. Sve natjecateljice imale su i predstavljanje u kupaćim kostimima za koje je Magdalena odabrala bijeli Pletix bikini.

 

Boris Kosmač planira ovaj svjetski izbor dovesti u Hrvatsku što se nada već slijedeće godine.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.