Trendi ručnici za uživanje na plaži Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. lipnja 2017. god. u 17:32

rucnici2906171

 

Mirjana Mikulec, poznata dizajnerica interijera predstavlja novu kolekciju ručnika za plažu, koje ćete odmah poželjeti. 'U prošloj kolekciji oslonila sam se na geometrijske uzorke, a ovaj put napravila sam mali odmak i fokusirala se na boje te jednostavne motive poput vječnih pruga. Naravno, materijali su mi iznimno važni pa sam ponovo odabrala pamuk koji je ugodan i jednostavan za održavanje.' - istaknula je Mirjana Mikulec.

 

Ručnici dolaze u čak deset različitih boja, od onih intenzivnih i veselih poput boje fuksije ili narančaste pa sve do onih neutralnih poput sive ili bež, a decentan dizajn krase detalji poput crnih pruga te sad već prepoznatljivih pompona.

'Intenzivno radim i na dizajnu nove linije posteljine, prekrivača, ukrasnih jastučnica i još mnogo toga, ovo ljeto bit će radno.' - zaključuje Mirjana Mikulec koja će nove kolekcije proizvoda za dom predstaviti na  InDizajn - Festivalu modernog doma, koji će se i ove godine održati u rujnu, u zagrebačkoj Areni.

 

Cijena ručnika je 129,90 i dostupni su u web shopu: www.mirjanamikulec.com.

 

Tekst: Press
Fotografije: Darko Mihalić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.