Svečano otvorenje Krie Boutiquea u Zagrebu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. listopada 2019. god. u 11:22

krie0410191

 

Na otvorenju Krie Boutiquea u samom srcu Zagreba okupili su se ljubitelji hrvatskog dizajna i upoznali s ekskluzivnom selekcijom kreacija dizajnerice Kristine Burje koja već godinama uspješno predstavlja svoje kolekcije diljem svijeta.

 

"Protekle tri godine posvetila sam se jačanju i pozicioniranju samog brenda te razvijanju cijele priče o održivom razvoju u modnoj industriji koja mi je uistinu važna, a povezala me s Green Fashion Weekom koji promiče upravo te vrijednosti i ljudima iz branše diljem svijeta koji imaju isti cilj. Održala sam revije u Abu Dhabiju, LA, Las Vegasu, Dubaiju, Rimu, Milanu, ali nikada nisam zapostavila domaću publiku s kojom oduvijek imam poseban odnos. Zahvalila bih se predivnim ženama koje prepoznaju moj dizajn i biraju ga za svaku prigodu. Zbog toga sve ima smisla." - izjavila je etablirana dizajnerica Kristina Burja čije kreacije rado nosi i američka glumica i voditeljica Tyra Banks. Ovom prilikom najavila je i nadolazeću reviju koja će se održati krajem mjeseca u Portugalu. Ova modna oaza smještena u Gundulićevoj ulici oduševljava i zanimljivim interijerom koji stilski prati cijelu priču Krie Designa koja njeguje eleganciju, odvažnost i originalnost.

 

Ella Dvornik, Sonja Kovač, Indira Levak, Marijana Batinić, Franka Batelić i mnoge druge modno osviještene dame, koje vole bezvremensku eleganciju, savršenu konstrukciju i originalan dizajn, često možete vidjeti u kreacijama Kristine Burje koju su ovom prilikom ispitale o svim novitetima koje priprema jer ne rijetko upravo njezine kolekcije nagovještavaju nove trendove.

 

Tekst: Press
Fotografije: John Pavlish i Zoe Šarlija

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.