Shanaelle Petty otputovala na izbor Miss Universe 2017 Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. studenog 2017. god. u 19:07

miss1211

 

Ajme kako sam uzbuđena, rekla nam je Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., dok je strpljivo odrađivala još jedno fotografiranje prije nego je sjela na avion i otputovala na svjetski izbor Miss Universe 2017. Finale ovog najprestižnijeg izbora ljepote održati će se u Axis Planet Hollywood u Las Vegasu u nedjelju, 26.11. uz izravan prijenos na FOX TV, a izbor će voditi Emijem nagrađeni Steve Harvey.

 

Shanaelle, koja je suvereno prošla sve prijemne ispite i intervjue kako bi se našla među 8% primljenih na prestižni Massachusetts Institute of Technology (MIT) na koji kreće iduće jeseni, priznaje da je u posljednjih nekoliko dana do odlaska u Las Vegas, ipak malo hvatala trema pred onime što je očekuje na svjetskom izboru.

 

- Za fakultet učiš i pripremaš se iz predmeta koji se traži na prijemnom, pa znaš gdje si, a izbor Miss Universe je ipak jedna velika nepoznanica za mene. Već mjesecima sam u kontaktu s ostalim djevojkama iz cijelog svijeta preko društvenih mreža, no veselim se upoznati ih i uživo. - priča Shanaelle.

 

Našu Miss u dva i pol tjedna priprema u Las Vegasu očekuju sati i sati proba, raznih snimanja na lokacijama u okolici Las Vegasa, pa će u skladu s tim ponijeti i odgovarajuću odjeću: večernje i cocktail haljine Sherri Hill, sportsku i casual odjeću KiK-a te cipele Baldinini. I glamuroznu večernju haljinu u kojoj će se Shanaelle predstaviti žiriju i publici dizajnirala je poznata američka dizajnerica Sherri Hill iz svoje Haute Couture kolekcije, dok je nacionalni kostim izradila naša etno dizajnerica Mina Petra. To je jedinstvena čipkasta haljina s elementima Lepoglavske čipke, a koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković.

 

Nacionalni poklon koji će Shanaelle ponuditi na humanitarnoj aukciji nacionalnih poklona biti će pozlaćene srebrne naušnice i ogrlica s privjeskom, replike starog dubrovačkog nakita, izrađene u Zlatarni Dodić, a jedne takve naušnice na poklon je dobila i Shanaelle.


Budući da je u Las Vegasu dočekuje suha pustinjska klima, Shanaelle će sa sobom ponijeti izvrsne Schwarzkopf Professional proizvode za njegu suhe kose, a raznim stylinzima su je podučili stilisti Salona Renata.

 

Prije puta u Las Vegas našu missicu  je u Gradskom poglavarstvu grada Zagreba primila zamjenica gradonačelnika Bandića, gospođa Olivera Majić i u svoje i gradonačelnikovo ime, zaželjela Shanaelle sretan put i puno uspjeha na svjetskom izboru. Lijepim željama pridružile su se i bivše Miss Universe Hrvatske: mag.oec. Ivana Delač (MUH 2003.), dr.med.dent. Natalija Prica (2011.) i Elizabeta Burg (2012.) koje su se sa Shanaelle družile na čaju u zagrebačkom hotelu Esplanade i savjetovale je prije odlaska u Vegas.

 

Tekst: Press
Fotografija: PR

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.