Predstavljena Krie Design kolekcija svečanih haljina Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. prosinca 2017. god. u 21:29

krie2012

 

Ovo je bila vrlo uspješna godina modne dizajnerice Kristine Burje. Njezin brend Krie Design, nakon revija u Los Angelesu, Las Vegasu, Zadru i Rimu, predstavio je svoju aktualnu kolekciju modnoj publici u Zagrebu na KRIEstmas partyju, u predivnom  ambijentu Diamond Palace Casina.

 

Kristina Burja već godinama dokazuje da je njezin dizajn promišljen i pun statement elemenata koji ju čine drugačijom od drugih. To potvrđuje i posljednja kolekcija koja je oduševila brojne poznate dame, poput Lejle Filipović, Ane Begić Tahiri, Tihane Harapin Zalepugin, Maje Bajamić, Vanje Horvat, Csille Barath Bastaić, Ecije Ojdanić, Ivane Šundov, Ane Miščević, Sabine Tandare Knezović i mnoge druge.

 

Dizajnerica je premijerno na zagrebačkoj reviji pokazala RED Capsule kolekciju večernjih haljina, koje će odgovarati svakoj ženi i učiniti joj ovo vrijeme slavlja još posebnijim. Haljine su pune trodimenzionalnih detalja koji čine ovu modnu priču još zanimljivijom, a glamurozne frizure koje potpisuje GT salon i svečani make up vizažistice Nicole Massan potpuno su zaokružili poruku poznate dizajnerice kako zamišlja samosvjesne žene.

 

„Hvala svim ljubiteljima mode i medijima na podršci. Moje modno putovanje svijetom tek je na početku, mnogo je planova, ali uz talent, za uspjeh je potrebno imati i malo sreće! Želim nam svima uspješnu 2018. godinu!“ - poručila je dizajnerica koja je za ovu prigodu osmislila i drvo sreće koje su uzvanici okitili kartama na kojima su bile ispisane poruke i želje za 2018. godinu.

 

Tekst: Press
Fotograf: Boris Štajduhar

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.