Prvi u nizu castinga za Miss Universe Hrvatske 2015. održati će se u subotu, 29.11.2014. u 11 sati ujutro, u hotelu Radisson Blu u Splitu. Djevojke sa sobom obavezno moraju ponijeti kupaći kostim i cipele s visokom petom, a sve dodatne informacije mogu dobiti putem telefona: 098/727-395 (Renata Lovrinčević Buljan, direktorica castinga za Dalmaciju) ili 098/411-217 (Marija Kraljević, direkcija Miss Universe Hrvatske).

Odabrane djevojke izravno ulaze u finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2015. koji će se održati 10. travnja 2015. a pobjednica izbora naslijediti će krunu od još uvijek aktualne Miss Universe Hrvatske 2014. Ivane Mišure koja se užurbano priprema za izbor Miss Universe 2014. koji će se održati u siječnju u Doralu Miami na Floridi.

Sudjelovanje na najprestižnijem izboru ljepote u Hrvatskoj svakako se isplati. I iduće godine glavna nagrada pobjednici natjecanja je stipendija za dodiplomski ili MBA studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u vrijednosti do 20.000 Eura te vrijedne druge nagrade.

Aktualna misica Ivana Mišura dobila je font nagrada u vrijednosti preko 200.000,00 kn koji uključuje: Stipendiju na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (20.000 eur), učenje engleskog jezika u jezičnom centru BERLITZ, kolekciju cipelea BALDININI, modna kuća VESNA SPOSA darovala je unikatnu večernju haljinu, te posudbu večernjih haljina za posebna događanja tijekom cijele godine mandata, poklon bon BTC-a u vrijednosti 1.200,00 eura, poklon bon YAMAMAY u vrijednosti 2.500 kuna, poklon bon ZTC RIJEKA u vrijednosti 2.000 kuna, smoking odijelo KOTKE, komplet set CARPISA kofera, poklon paket TECHNOMARKETA (tablet), godišnja zaliha dekorativne kozmetike YVES ROCHER, unikatna zlatna ogrlica 'Miss Universe' ZLATARNE DODIĆ, njega kose u INSTITUTU RENATA za vrijeme trajanja titule, njega lica i tijela u BEAUTY CENTRU CRYSTAL za trajanja mandata, godišnja članarina u WORLD CLASS health clubu.

Pozivamo sve zainteresirane djevojke da se pridruže castingu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO