Počinje izbor za Miss Universe Hrvatske 2020 Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. veljače 2020. god. u 11:02

miss2402

 

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, 13. ožujka 2020. u Zagrebu. Prije nekoliko dana počele su pripreme za veliko finale. Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama je dom bio luksuzni hotel Esplanade, a dani ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih haljina Matije Vuice, kupaćih kostima Pletix, Baldininijevih cipela i KiK Textillien dnevne odjeće.

 

U subotu su djevojke otputovale u Austriju, točnije u Graz gdje su odradile ostatak priprema. U Grand hotelu Wiesler odradile su prvo službeno fotografiranje portreta pred kamerom fotografa Sama Mervara te uvježbavanje koreografije. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Beauty Studija MZ - Maje Zatezalo te stilisti Hairvetica iz Zagreba koji su za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode. Svaki korak finalistica za vrijeme priprema budno će pratiti kamera Marka Uzelca, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji.

 

Djevojkama se na pripremama pridružila i Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske 2019., a kojoj će od ovogodišnjih finalistica ona predati krunu Zlatarne Dodić saznati ćemo 13. ožujka. Pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske samo će jedna djevojka steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 eura.

 

FINALISTICE MISS UNIVERSE ® Hrvatske 2020. (abecednim redom):

 

1. Iva-Mila Brigljević, 22, Petrinja
2. Zrinka Ćorić, 18, Dubrovnik
3. Marinela Grljušić, 18, Brestovac
4. Andrea Erjavec, 19, Perušić
5. Klara Jelača, 19, Split
6. Valentina Jelenčić, 24, Slatina
7. Katarina Klarić, 20, Zagreb
8. Klara Kokić, 22, Pridraga/Zadar
9. Mirna Naiia Marić, 21, Zadar
10. Daria Matić, 22, Split
11. Josipa Mijatović, 18, Zagreb
12. Ela Nalevka, 19, Bjelovar
13. Valentina Nežić, 23, Sesvete
14. Ivana Pravdica, 21, Rijeka
15. Tea Radić, 21, Zagreb
16. Melany Stojanov, 23, Zadar
17. Ivana Šep, 27, Zagreb
18. Jela Vukadin, 26, Split
19. Maria Elena Vukić, Split

 

Izvor: Press