Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Kako će se birati nova Miss Universe Hrvatske? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 18. prosinca 2014. god. u 09:59

 

Dok Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. ima zadnje pripreme za odlazak na najprestižniji svjetski izbor ljepote, Miss Universe, koji će se 25. siječnja 2015. održati u Miamiju u SAD-u, krenuli su već castinzi za odabir njene nasljednice. Direkcija Miss Universe Hrvatske pritom najavljuje neke novosti u odabiru finalistica: po prvi puta neće se odmah na castingu odabrati djevojke koje izravno ulaze u finalnih 20, već će ih u prvom krugu biti čak 100, a cijeli proces odabira finalistica će trajati 3 mjeseca!


Opširnije...
 
Zigman kišobrani za tmurne kišne dane Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. prosinca 2014. god. u 20:44

 

Juraj Zigman, dizajner čiji kolorit već dobro poznaju svi ljubitelji mode odlučio je razveseliti tmurne kišne dane must have modnim dodatkom sezone - Zigman kišobranom. Osmislio je izrazito šarenu liniju kišobrana koja obiluje bojama, motivima Mediterana, tartan uzorkom i njegovim prepoznatljivim grafikama.


Opširnije...
 
Zrinka Cvitešić - Beauty predah u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. prosinca 2014. god. u 17:31

 

Nagrađivana glumica Zrinka Cvitešić nedavno je ulice Londona nakratko zamijenila svojim omiljenim Zagrebom. Na oduševljenje kazališne publike odigrala je tri predstave u Hrvatskom narodnom kazalištu, a vrijeme između predstava iskoristila je i za predah i druženje s dragim ljudima prije novih poslovnih izazova koji je ubrzo očekuju na 'otoku'. Nakon svakodnevnog dinamičnog tempa na West Endu posebnu pozornost posvetila je upravo njezi tijela te dragocjenim trenucima opuštanja.


Opširnije...
 
Otkriven novi čarobni suhi šampon Klorane Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. prosinca 2014. god. u 18:24

 

Ususret hladnim zimskim danima, glazbena diva Tereza Kesovija, glumice Nataša Dangubić i Daria Lorenci predstavile su inovativni suhi šampon KLORANE, istoimenog poznatog brenda iz farmaceutske kompanije PIERRE FABRE. Razvijen iz patentirane tehnologije i jedinstvenih znanja i vještina, KLORANE suhi šampon temelji se na ekskluzivnoj kombinaciji mikroniziranih prašaka prirodnog podrijetla. Njihov odabir i uravnotežena kombinacija osnova su kvalitete proizvoda. Gustoća i osobita finoća prašaka jamči maksimalnu moć upijanja, vrlo mali ostatak na kosi i optimalno uklanjanje eventualnog viška proizvoda četkanjem kose.


Opširnije...
 
Krie design i GT salon predstavili party look! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. prosinca 2014. god. u 08:01

 

Prosinac je pun zabave i izlazaka, upravo tako ga zamišljaju Kristina Burja i Lea Bikić koje su u Krie showroomu ugostile prijatelje i suradnike i održale mini reviju couture toaleta i glamuroznih frizura.


Opširnije...
 

   Stranica 106 od 112

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.