Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Hrvatska iz Dubrovnika u pokretu za zdravije sutra Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 26. lipnja 2015. god. u 12:51

 

Povjesni dubrovački Stradun šalje prekrasnu sliku vježbača koji su izabrali aktivnost kao put ka zdravijem životu. Ispred crkve Sv. Vlaha, zaštitnika jednog od najljepših svjetskih gradova -Dubrovnika, vježbalo se uz projekt Pokreni se, koji se održao u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika.


Opširnije...
 
Miss Hrvatske je Maja Spahija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 13. lipnja 2015. god. u 19:27

miss1306

 

U petak navečer na terasi prekrasnog hotela Omorika u Crikvenici pred više stotina uzvanika održao se finalni izbor za Miss Hrvatske 2015. na kojem je nova Miss postala Maja Spahija iz Šibenika, prvom pratiljom je proglašena Katarina Čavar iz Zagreba, a Miss Zadarske županije Anja Bijelić je proglašena drugom pratiljom.


Opširnije...
 
Finalistice Miss Hrvatske dobile makeover! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. lipnja 2015. god. u 16:32

 

Finalistice izbora Miss Hrvatske 2015. već se nekoliko dana pripremaju u Crikvenici za finalni izbor koji će se održati sutra. Djevojke su ovih dana imale brojne obaveze,ali i natjecanja po kategorijama sport, talent show, modelin, intervju i sl.


Opširnije...
 
Koja ljepotica je buduća Miss Hrvatske 2015? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. lipnja 2015. god. u 12:19

 

Prekrasnih sedamnaest djevojaka okupilo se u Crikvenici na pripremama za Miss Hrvatske gdje će se pripremati za finalnu večer koja će se održati 12. lipnja u predivnom hotelu Omorika. Djevojkama je dnevni ritam ispunjen mnogobrojnim obvezama kako bi na finalnoj večeri izgledale prekrasno, ali imaju vremena za opuštanje i uživanje u predivnoj Crikvenici.


Opširnije...
 
Barbara Ljiljak je Miss Universe Hrvatske 2015! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. lipnja 2015. god. u 22:49

miss0806151

 

U Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu održan je 19. izbor Miss Universe Hrvatske za Miss Universe 2015. Najljepšom je proglašena Barbara Ljiljak iz Splita dok su njezine pratilje Alma Fabulić iz Zadra i Mirta Kuštan iz Krapinskih Toplica.


Opširnije...
 

   Stranica 100 od 114

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.