×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/dubrovnik300518
Njima je ljeto već počelo! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. svibnja 2018. god. u 19:38

dubrovnik3005181

 

U luksuznom Importanne resortu u Dubrovniku glumice Ana Vilenica i Ana Begić Tahiri uz nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivanu Mišuru i Ivanu Delač Đolo spajaju ugodno s korisnim. Pred foto objektivom Srećka Rundića i direktorice Jadranke Pezo snimljena je nova kampanja Studia Marcela na atraktivnim lokacijama. Divni kadrovi snimljeni pored bazena luksuznih hotela Royal Blue , Royal Palm, Royal Princess i Ariston mame uzdahe te pozivaju na ljeto i odmor baš kao pravi mamac.

 
Ambasadorice Studia Marcela uživaju u sunčanim danima, a ovom prigodom pitali smo ih gdje ljetuju te o kratkom odmoru u Dubrovniku.

 

Dvije Ane i dvije Ivane godišnji odmor ljeti provode uživajući na Jadranu i otkrivajući nove destinacije, a što ih se dojmilo u Dubrovniku, jednom od najljepših europskih gradova?

 

Ana Begić Tahiri posljednjih godina po mjesec dana radila je u predstavama u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara pa je tako Zagreb ljeti zamijenila Stradunom. Grad poznaje izvrsno stoga je tijekom vikenda u resortu opisivala prijateljicama njegove ljepote i prepričavala svoje dogodovštine u pauzama od predstava.

 

Ana Vilenica, rodom Riječanka običava ljetovati s obitelji na Sjevernom Jadranu na otocima Krku i Lošinju. "Nakon kratke posjete Imotskom gdje idemo svake godine i otkud je moj otac, otići ćemo na Hvar", govori Ana, koja se ljepotama Dubrovnika ne prestaje diviti baš kao i druga Riječanka u ovoj atraktivnoj kampanji Ivana Delač.

 

Ivana Mišura je dosad na uživala u Zadru, u Bolu na Braču, a prošlo ljeto također u Dubrovniku. "Volim privatnost i skrivene uvale sa pješčanim plažama, gdje nema vreve i previše ljudi", ističe Ivana.

 

Upravo je dubrovački Importanne resort prava sunčana oaza mira na samom kraju lijepe naše čemu svjedoče i divne fotografije nove kampanje i video iza kulisa snimanja.

 

Tekst: Press
Fotografije: Srećko Rundić za Studio Marcela / PR
Video: M. Pezo
Kosa i šminka: Studio Marcela
{gallery}albumi/dubrovnik300518:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.