Nina, Iva i Maja u beauty čaroliji s potpisom Larita Studija Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 21. prosinca 2017. god. u 17:18

larita2112171

 

Kako vlasnica Iva Jerković svoj vlastiti stil opisuje kao klasičan s trendovskim odmakom, i u poslovnom svijetu njeguje istu dobitnu kombinaciju kad je u pitanju estetika. Zbog svega navedenoga, salon je odavno privukao mnoga poznata lica, među kojima su i glazbenice Nina Badrić i Maja Šuput, koje zbog povećala javnosti, kad je njihov izgled u pitanju, ništa ne prepuštaju slučaju, a dokaz i rezultat toga je i beauty kampanja Larita Studija i Bela Make Up, kojoj su upravo one zaštitna lica. Domaće ljepotice, svaka na svoj način, predstavljaju najnovije trendove u svijetu boja i frizura te će zasigurno mnogim ženama biti inspiracija prije sljedećeg odlaska u salon za uljepšavanje.

 

Budući da je samo malo vremena ostalo prije nego se kazaljke spoje i označe početak Nove godine, vrijeme je da se posvetimo sebi. No, prije nego se zaputite na adresu Radnička cesta 1a, posjetite i službeni Instagram profil Larita Studija, gdje preko 15 tisuća pripadnica ljepšeg spola započinje potragu za idejama i savršenim frizurama.

 

Tekst: Press
Hair: Larita Studio
Make Up: Bela Make Up
Fotografije: Srećko Rundić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.