Elite Model Look 2017 by Maybelline Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. ožujka 2017. god. u 18:36

elite1003

 

Hrvatska će i ove godine imati priliku pratiti najprestižnije modno natjecanje "Elite Model Look 2017" i to zahvaljujući Relatum Model Management agenciji. Mladići i djevojke između 14 i 22 godine imat će priliku posjetiti brojne castinge u svim većim hrvatskim gradovima i okušati svoju sreću u modeling vodama.

 

"Elite Model Look" ima tradiciju održavanja dugu 34 godine, koja je iznjedrila tisuće novih lica koji su bili uporni i slijedili svoj san. Isti san koji su sanjale i najpoznatiji svjetski top modeli, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski. Prošlogodišnji pobjednici, Ana Nikšić i Neven Stanišić, potpisali su ugovor s Elite-om kao jednom od vodećih modnih agencija i time još jednom potvrdili kako je Hrvatska plodno tlo za lansiranje mladih imena u svijet mode.

 

Castinzi koje će posjećivati hrvatski Elite team i tražiti modele koji će postati dio svjetskog modeling svijeta će se održavati po navedenim datumima u 16:00 sati:


- 25.03. (subota) - City Center one Zagreb West
- 26.03. (nedjelja) - Zapadni trgovački centar (ZTC) Rijeka
- 01.04. (subota) - City Center one Split
- 02.04. (nedjelja) - Supernova centar Zadar  
- 08.04. (subota) - TC Portanova, Osijek
- 09.04. (nedjelja) - City Colosseum, Slavonski Brod  
- 22.04. (subota) - City Center one Zagreb East

 

Da najbolji uvijek idu uz najbolje, pokazala je i ovogodišnja suradnja s beauty partnerom Maybelline, koji će biti zadužen da ovogodišnji natjecatelji budu prikazani u najboljem izdanju.

 

"Čast nam je da se i ove godine, najprestižnije modno natjecanje "Elite Model Look" održava diljem Hrvatske i time pružamo mogućnost ostvarenja nečijeg sna. Pobjednike se neće birati samo po fotogeničnosti, osobnosti i prirodnoj ljepoti već i po onom nečem posebnom što ih izdvaja od drugih. Ovim putem bismo se željeli zahvaliti našim poslovnim partnerima i suradnicima  koji su prepoznali vrijednost ovog najecanja te podržali njegovu viziju.", naglasio je Marko Lovrić, direktor Relatum Model Managamenta, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

 

Hrvatska turneja predstavit će 40-ak ženskih i 30-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za svibanj 2017. u Zagrebu. Natjecatelji po izboru žirija Elite Model Look-a, njih 8 ženskih i 6 muških, bit će potom pozvani da sudjeluju u finalnom natjecanju. Svi oni stremit će prema istom cilju, odlasku na svjetsko finale Elite Model Look natjecanja te osiguranju dvogodišnjeg ugovora s agencijom Elite.

 

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look, prijavljeni moraju biti:
- Djevojke između 14 i 22 godine, visoke najmanje 172 cm
- Dečki između 14 i 22 godine visoki najmanje 183 cm

 

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

 

Sve novosti pratite na: www.elitemodellook.hr

Facebook stranici: https://www.facebook.com/EliteModelLookCroatia/
te Instagram profilu: https://www.instagram.com/eml_croatia/

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.