Prekrasnih sedamnaest djevojaka okupilo se u Crikvenici na pripremama za Miss Hrvatske gdje će se pripremati za finalnu večer koja će se održati 12. lipnja u predivnom hotelu Omorika. Djevojkama je dnevni ritam ispunjen mnogobrojnim obvezama kako bi na finalnoj večeri izgledale prekrasno, ali imaju vremena za opuštanje i uživanje u predivnoj Crikvenici.

Sport, talent, multimedija, modeling i intervju - izazovi su koje ove ljepotice moraju savladati što je moguće bolje kako bi skupile dragocjene bodove jer će samo njih dvanaest izaći ovog petka pred publiku i članove žirija te se boriti za titulu najljepše.  

Pobjednica Miss Hrvatske odlazi na svjetski izbor koji će se održati 19.prosinca u Kini te će sa ostalim ljepoticama iz cijelog svijeta pokušati izboriti što bolji plasman.

Djevojke su lijepe, talentirane i pametne i mentorima će biti jako teško donijeti odluku koja je najbolja kao i članovima žirija na finalnoj večeri 12. lipnja - kažu direktorice izbora Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Tekst: Press
Fotografije: Nikola Klobučarić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO