Hrvatska Dr. Stribor kozmetika za zdravije sutra Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. lipnja 2014. god. u 08:38

 

Tajna lijepe kože od sada se krije u Dr. Stribor kozmetici! Nova linija učinkovitih proizvoda za njegu kože koju je osmislio najpoznatiji hrvatski fitoaromaterapeut Stribor Marković u suradnji s Ljekarnama Zagrebačke županije, predstavljena je u prekrasnom ambijentu hotela Westin. Dugo iščekivanu liniju proizvoda među prvima su isprobali su Tihana Harapin Zalepugin, TV voditeljica Lana Pavić, poduzetnica Iris Androšević ali i doktor i modni znalac Nenad Korkut. 

 

"Ovo je jedina kozmetička linija koja ne skriva sastojke, čak ni one u najmanjim dozama, već svoju tajnu, temeljenu na dugogodišnjem ljekarničkom iskustvu i modernoj tehnologiji, otkriva svima kako bi uvidjeli sve prednosti prirodne kozmetike. Dr. Stribor kozmetika nije prirodna - ekološka zato sto je to danas pomodno nego zato što je takva kozmetika bolja i zdravija za kožu i zato što su prirodni sastojci u Dr. Stribor kremama stoljećima dokazano učinkoviti u njezi i najproblematičnije kože!" - izjavio je dr.sc. Stribor Marković.

 

Dr. Stribor kozmetiku čini vrhunski asortiman proizvoda koji su spoj dugogodišnjeg ljekarničkog iskustva i moderne tehnologije. Ova prirodna linija kozmetike namjenjena je svakom tipu kože a u njenom sastavu nema sastojaka koji mogu uzrokovati preosjetljivost i naštetiti koži poput parabena. Linija sadrži prirodne sastojke, posjeduje eko certifikate, a proizvodi su  cjenovno prilagođeni nezavidnoj ekonomskoj sizuaciji u kojoj danas živimo.

 

"Dugo koristim samo prirodnu kozmetiku jer me jedna od najboljih kozmetičarki u Hrvatskoj, gdja Marijana Nežić, godinama educirala o njenoj važnosti za dugoročnu ljepotu i zdravlje kože. Zato sam odmah "na prvu" prepoznala kvalitetu Dr. Stribor kozmetike, koja me oduševila i koju sada svakodnevno koristim." - izjavio je tv voditeljica Lana Pavić.

 

Linija Dr. Stribor kozmetike sastoji se od četri vrhunske kreme. Krema Ruža - argan namjenjena je suhoj koži, Vanilija & naranča idealna je za normalnu kožu dok će SOS krema pomoći izrazito suhoj koži s problemima poput atopijskog dermatitisa. Tu je i balzam Dermaplanta namjenjen zacjeljivanju kože.

 

U ljekarnama diljem Hrvatske može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih možete postići ono što ste oduvijek željeli. Blistavu, zdravu i njegovanu kožu iz snova.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.