Editorial modnog brenda Fashion Disorder - Summer Dreams Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. srpnja 2017. god. u 12:28

disorder

 

Ljetni zalasci i izlasci sunca mogu biti beskrajna inspiracija i želja da sanjarimo onepoznatim horizontima, bijegu u divljinu i neočekivane pustolovine. Inspirirana upravo tim vizijama dizajnerica Manuela Lovrenčić osmislila je ljetnu kolekciju ležernih tunika i bluza sa neodoljivim dodatcima vezanja, mašni i nabora.

 

Nosiva i jednostavna kolekcija odiše ljetnim šarmom, zadržavajući Fashion Disorder ideje spajanja materijala, igre prozračnih komponenti sa gustim materijalima i rezova u kroju. Igra tkanina provedena je kroz kombinacije perforiranog neoprena, vezene čipke, žakarda, svile i popelina.

 

Kao i prošlog ljeta u ponudi su i festival sandale, ruksaci i torbice ručno izraženi u suradnji sa gospođom Anicom Pucek Đuretić, te je omogućen individualni pristup svakoj klijentici da izabere boje i uzorke za iste po vlastitoj želji.

 

Ljetna kolekcija sastoji se od dva dijela ponude; casual & coctail - zamišljena kao spoj dnevnih kombinacija i odjeće za coctail dnevna i večernja druženja na otvorenom. U ponudi se nalaze haljine, bomber jakne, tunike, košulje/haljine i bluze.

 

Na ponudu će se tijekom ljeta nadovezivati kimono ogrtači, transparentne haljinice i ljetni baloneri koji će biti multifunkcionalni.

 

Ponude su dostupne online na facebook stranici Fashion Disorder atelier, instagram profilu, te na Cresu, Salzburgu i Zagrebu.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.