Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Uz Keune Care Sun Shild ljeto može započeti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 26. lipnja 2019. god. u 10:53

keune2606191

 
Ljeto je pred nekoliko dana i službeno pokucalo na vrata, a temperatura na termometru već se izdignula iznad vrelih 30 stupnjeva, pokazavši kako se doba godišnjih odmora bliži. Opušteni, suncem, morem i osvježavajućim koktelima ispunjeni dani vrlo su blizu, a osim onih posebnih, magičnih ljetnih trenutaka, koje željno iščekujemo cijele godine, vreli dani za sobom nose i pomalo negativan utjecaj. Opasne sunčeve UV zrake štetno djeluju kako na našu kožu, tako i na našu kosu. I dok njezi kože posvećujemo više pažnje, mažući ju i štiteći raznim kremama, uljima i losionima sa zaštitnim faktorom, njega kose uglavnom padne u drugi plan. No, upravo za vrijeme ljetnih mjeseci, kada je kosa izložena štetnom djelovanju mora, sunca i soli, potrebna joj je posebna i intenzivna njega za oporavak i vraćanje zdravog sjaja.


Opširnije...
 
Vanja i Antonija blistaju u novoj kampanji Martine Ješe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 26. lipnja 2019. god. u 10:15

jurkin2606191

 

Poznata hrvatska dizajnerica Martina Ješe snimila je kampanju za ljetnu kolekciju na ulicama Zagreba, a zaštitna lica nove očaravajuće kampanje povjerene su Antoniji Stupar Jurkin i Vanji Halilović. Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju zadarska dizajnerica i ovog puta nadmašuje očekivanja, pomiče modne granice i stvara svoje vlastite trendove.


Opširnije...
 
Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske 2019. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. lipnja 2019. god. u 06:41

 

Na predivnoj terasi Beach Bara Colosseum u Opatiji održao se je Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske 2019. godine. Lentu Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske dobila je Rea Rebeca Plišić, a lentu prve pratilje ponijela je Nikolina Šaponja, dok je za drugu pratilju izabrana Giulia Moreale. Program je vodila Jelena Urukalo Murina.


Opširnije...
 
Plavuša prekrasnog osmjeha nova je Kraljica Jadrana 2019. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. lipnja 2019. god. u 09:09

kraljica1706191

 

Finalistice izbora Kraljice Jadrana, okupile su se na najsretnijem otoku Rabu, kako bi se predstavile i borile za titulu najljepše. Stručni žiri je imao pune ruke posla jer nije bio lagan zadatak izabrati onu najljepšu djevojku koja će sudjelovati na izboru Kraljice Hrvatske i u konačnici na izboru za Kraljicu Svijeta. Prepun trgu Svetog Kristofora, dokaz je da je ovo manifestacija koja, gdje god se održavala, privlači brojnu publiku.


Opširnije...
 
Otkrile svoju zavidnu liniju pored mora Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. lipnja 2019. god. u 13:38

marcela1706191

 

U lijepom Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku uživaju glumice Lana Gojak i Ecija Ojdanić te nekadašnja missica Ivana Delač. Sve tri pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Lisca ne skrivajući koliko uživaju u nekoliko slobodnih dana na sunčanom jugu Hrvatske.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 104

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.