Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Upoznajte DeLineu - uređaj uz koji vam ne treba Photoshop Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. prosinca 2019. god. u 13:05

delinea2012

 

Svima je poznato kako način života ima veliki učinak na izgled kože i tijela, stoga se veliki broj žena okreće zdravoj prehrani i aktivnostima upravo iz ljubavi prema svom tijelu, a na taj način o svojem tijelu brinu i naše Jelena Lešić i Mia Pojatina, koje su velike ljubiteljice zdravog načina života i same brige o svom tijelu koje ono zahtjeva, stoga svakako znaju što je sve potrebno poduzeti kako postigli cilj savršenog tijela.


Opširnije...
 
Rovinj okrunio Kraljicu Hrvatske - prelijepu Maju Lončarević Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. prosinca 2019. god. u 14:35

miss0912191

 

Rovinjski hotel Lone, sinoć je bio središte ljepote i to upravo zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji se održao uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana, kojega krasi i titula turističkog prvaka Hrvatske 2019. Čak 12 prekrasnih kandidatkinja iz raznih dijelova Lijepe Naše, predstavilo se u svom najboljem izdanju, pred mnogobrojnom publikom i stručnim žirijem.


Opširnije...
 
Brojni poznati na najšarenijem događaju sezone Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. prosinca 2019. god. u 14:18

keune0912191

 

Početak prosinca ujedno i je početak zimske party sezone, a jedan od najoriginalnijih odvio se protekli vikend, na potpuno neočekivanoj lokaciji. Stara tvornica Katran vratila je svoj puni sjaj te se ponovno transformirala u glamuroznu manufakturu šarenila, zabave, boja i akrobacija, i to zahvaljujući Keune Haircosmetics, svjetski poznatom beauty brendu. U žarkoj atmosferi stare tvornice, ovaj vrhunski čarobnjak za kosu priredio je za svoje uzvanike pravi spektakl, predstavivši svoju najnoviju paletu boja za kosu pod nazivom Color Chameleon.


Opširnije...
 
Rovinj - Kruna mediterana okrunjuje novu kraljicu Hrvatske Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. studenog 2019. god. u 11:23

miss2911

 

Rovinjski hotel Lone bit će središte ljepote 5. prosinca 2019., zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji će se održati uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske za 2019. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija  domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.


Opširnije...
 
Humanitarna revija City Modus okupila brojna poznata lica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. studenog 2019. god. u 13:14

citymodus2711191

 
Sinoć je svečana dvorana hotela Sheraton bila premala za sve one koji su željeli prisustvovati trećoj, već tradicionalnoj modno-humanitarnoj reviji CITY MODUS za P.I.N.K. life - udrugu žena oboljelih od raka dojke. Na ovogodišnjem City Modusu sakupljale su se donacije za rad udruge PINK life,  a isto tako jedna od želja organizatora je bila televizorima opremiti odjel onkologije i humane reprodukcije zagrebačke Petrove bolnice - izjavile su Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković, organizatorice projekta City Modus.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 111

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.