Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Keune Haircosmetics predstavio koncept budućnosti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. veljače 2020. god. u 13:04

keune1402201

 

Posljednjih nekoliko godina na snagu je stupio globalni trend lansiranja personaliziranih proizvoda, koji je doslovce pomeo staromodan način razmišljanja i u fokus stavio jedinstvenost svakog pojedinca. Uniformiranost i univerzalnost time polako odlaze u zaborav, a sama pomisao da kupujete unikatan komad, ili da ste upravo vi pripomogli u kreiranju istoga, najbolji je samoodrživ je koncept koji ovaj princip čini toliko privlačnim. Tu se posebice ističe beauty industrija, na čijoj se listi inovativnih brendova odnedavno našao još jedan.


Opširnije...
 
Predstavljen Wedding Shape-Up Challenge Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. veljače 2020. god. u 12:45

shape1402

 

Svaka mladenka svjesna je da su dok izgovara svoje sudbonosno „DA“ sve oči uperene upravo u nju. Dan vjenčanja jedan je od najvećih i najbitnijih dana u životu para koji se odluči na taj korak te mnogi teže tome da osim prostora, jela ili pića i oni izgledaju najljepše moguće. Isto razmišljaju i prijatelji, kumovi ili obitelj mladenaca, taj dan svi žele ostaviti dobar dojam i izgledati besprijekorno. Dan vjenčanja definitivno je dan kada su mladenci u centru pažnje te fotografiranje sigurno neće izbjeći. Ali zašto i bi? To je dan koji predstavlja ljubav i veselje, a listati fotografije s vjenčanja i nakon puno godina izaziva samo lijepe osjećaje i sjećanja.


Opširnije...
 
Kolekcija vjenčanica by Marko Grubnić x Mia Couture Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. siječnja 2020. god. u 07:17

mia2001201

 

Vjenčanje je sigurno jedan od najvažnijih dana u životu dviju osoba koje se za taj korak odluče. Preferencije samog obreda, biranje dvorane ili mjesta na kojem će se održati ceremonija i zabava, glazba, cvijeće, sve su to detalji koje jedno vjenčanje čine posebnim. No, bez obzira na sve te slatke muke, u prvom planu je, sviđalo se to mladoženji ili ne, upravo vjenčanica. Mnoge dame danas, žele nešto drugačije, imaju svoju jasnu viziju te upravo kroz vjenčanicu, koja je definitivno više od haljine, žele zablistati i izgledati besprijekorno.


Opširnije...
 
Kreće potraga! Hrvatice, prijavite se! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. siječnja 2020. god. u 10:34

miss1501

 

Iza Izbora za Miss je 28 godina tradicije, iskustva i napretka, 28 djevojaka koje su imale čast predstavljati Republiku Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu - Miss World. Djevojke su osim ljepote imale karakter i karizmu, ali i pokazale svijetu svoje kvalitete, običaje i kulturu koju nose u svojim srcima.  Njihov put nije bio lagan, puno su radile, ulagale i učile, ali i ostvarile.


Opširnije...
 
Crna gužvana eko-koža kao Lajtmotiv branda Link Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. siječnja 2020. god. u 10:41

links1401201

 

Povodom završetka izrade kolekcije jesen/zima 20/21, brand LINK lansirao je kampanju i look book koji prati kolekciju. 'Nova kolekcija je bazirana na crnoj gužvanoj eko-koži koja na neki način predstavlja sam početak branda LINK. Velika želja mi je bila vratiti izgled gužvane kože u kolekciju; ta tkanina mi je oduvijek bila upisana u DNK, osjetila sam da je vrijeme za come back.' - ističe dizajnerica Ogi Antunac te otkriva.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 111

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.