Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 ELFS Fashion show u dnevnom boravku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. travnja 2020. god. u 13:16

elfs2304

 
Globalna pandemija, koja nam je preko noći promijenila živote, pogodila je sve industrije pa tako i modnu. Najveći svjetski modni divovi uključili su se u borbu pa je tako Burberry financirao istraživanje cjepiva na Oxfordu, Chanel, Hermès, Versace i brojni drugi donirali su milijune eura za borbu protiv korona virusa širom svijeta, Bottega Veneta pokrenula je virtualnu manifestaciju Residencia Bottega, dok je modna kuća Alexander McQueen predstavila izazov McQueen Creators. Svjetskim se trendovima pridružio i modni dvojac ELFS koji zajedno s tvrtkom Black Carpet Consulting organizira jedinstveni Online Fashion Show, prvi takav događaj u Hrvatskoj. Ova neobična modna priča humanitarnog je karaktera i bit će emitirana preko online aplikacije, a neke od modela iz najnovije kolekcije za proljeće i ljeto, poznatih hrvatskih modnih majstora, nosit će brojna poznata lica.


Opširnije...
 
Ulična moda bez zajednice je samo moda Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. travnja 2020. god. u 13:07

moda2304

 

Zagreb Social Club je hrvatski streetwear brand koji stoji iza tvrdnje da je streetwear bez zajednice, samo moda. Biti tu jedni za druge i znati prepoznati potrebu, to je vrlina ovog mladog i perspektivnog brenda. Poznati po svojim jasnim ciljevima i motivima kroz koje modu s porukom šire u javnosti, pronašli su svoje obožavatelje, a iz dana u dan, pridružuju im se novi.


Opširnije...
 
Limitirana kolekcija Link by Ogi Antunac - Stay @ Home Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. travnja 2020. god. u 09:24

link1004201

 

Link by Ogi Antunac, brand koji nas je svojim dosadašnjim radom pomalo naviknuo da je 'ispred svog vremena', sada je 'u korak s vremenom' i to u doslovnom smislu riječi. Naime, svojim vjernim klijentima je upravo predstavio limited edition survival kit / stay @ home collection, odnosno sve ono što je potrebno za modno preživjeti ove neočekivane dane.


Opširnije...
 
Počela je sjajna serija Keune haircosmetics webinara Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. travnja 2020. god. u 07:32

keune1004201

 

Aktualna kriza uzrokovana koronavirusom doslovce nas je natjerala da promijenimo svoje životne navike iz temelja, pa nam se tako svakodnevica počela odvijati isključivo između vlastita 4 zida. No ono što se nije promijenilo, divna je ljudska potreba pomaganja jedni drugima gdje god to možemo, što je vidljivo u raznim aspektima i područjima djelovanja. Jedna od svjetski poznatih beauty kompanija koja se uključila u lokalnu inicijativu pomaganja svojim partnerima jest i Keune Haircosmetics. Oni su, naime, kroz svoju Keune Akademiju, razvili cijeli niz webinara i alata, pomoću kojih će pomoći salonima u daljnjem razvoju i iskorištavanju raspoloživog vremena.


Opširnije...
 
Vježbajte uz Renatu Sopek i opustite tijelo i duh Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. travnja 2020. god. u 09:24

sopek3103201

 

Posljednjih nekoliko dana itekako su bili stresni za nas i naše najmilije. Nakon potresa i uz stalni koronavirus potrebno je provesti antistres metodu koja će nam pomoći da lakše idemo kroz ovaj tjedan. Sportsko - edukativni projekt Aktivna Hrvatska ovog vas tjedna savjetuju kako opustiti tijelo i duh. Generalni partner projekta Aktivna Hrvatska je HEP, a Renata Sopek nas uz vodstvo predavača na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu Marina Dadića vodi kroz trening na kojem će nam tijelo biti itekako zahvalno.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 111

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.