Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Snimljen modni editorijal kao najava 12. Riječkih stepenica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. kolovoza 2018. god. u 15:59

stepenice1408181

 

Lansirna rampa torpeda, što je jedini riječki spomenik kulture, koji spada u prvu kategoriju svjetske industrijske baštine privlači pažnju već desetljećima. Interesantna lokacija industrijske zone s pogledom na Rijeku poslužila je kao modna kulisa snimanja editorijala 12. Riječkih stepenica, koje će se održati 24. kolovoza u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia.


Opširnije...
 
Kul modni pop up store ovog ljeta u Splitu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. kolovoza 2018. god. u 12:06

moda0308181

 

Mladi hrvatski brend Unaesthetik, nakon više uspješnih prikazivanja svojih kolekcija u sklopu Cro-a-Portera, Bipa Fashion HR-a te samostalnih pop up evenata u Zagrebu, po prvi puta svoj rad predstavlja splitskoj publici u galeriji Arterija od 9. - 11. 08. 2018. Ručna dekonstrukcija pletiva kao osnovna nit vodilja i dalje je glavna inspiracija prilikom kreiranja svakog novog unikatnog komada, stvarajući cjeline koje se mogu nazvati kolekcijama, nerijetko završavajući u ormarima poznatih Hrvatica, kao što su fotografkinja Mare Milin, koreografkinja i balerina Andrea Solomun, voditeljica Mia Kovačić, pjevačica Franka Batelić, glumica Judita Franković i bivši top model i poduzetnica Kristina Šalinović.


Opširnije...
 
Voditeljica Elena Jung zaštitno lice Riječkih stepenica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. kolovoza 2018. god. u 13:34

stepenice0208

 

12. Riječke stepenice, jedno od vodećih modnih događanja i naljepši ljetni modni event u Hrvatskoj održati će se 24. kolovoza u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru Rijeke. Modni event koji oduševljava domaće i strane goste u srcu grada iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja budući da je ulaz na modne revije slobodan.


Opširnije...
 
Ovo su finalistice Miss Hrvatske 2018. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 31. srpnja 2018. god. u 10:59

miss3107181

 

Najljepše žene Hrvatske okupile su se u hotelu Vrata Krke gdje se pripremaju za nadolazeću finalnu večer Miss Hrvatske, kada će samo jedna od njih ponijeti lentu najljepše. Djevojke na priprema snimile su svoj prvi modni editorijal predstavljanja pod budnim okom fotografa Borisa Mataković što ćemo uskoro moći vidjeti i u našem mediju. Za ljepotu finalistica zaslužne su vješte ruke frizera studija Marcela, a vizažisti Učilišta Profokus u suradnji s Eveline Cosmetics su se pobrinuli za savršen make up.


Opširnije...
 
Počele pripreme za Miss Hrvatske Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. srpnja 2018. god. u 02:57

miss280718

 

U prekrasnom ambijentu hotela "Vrata Krke"u Lozovcu jučer su predstavljene sve finalistice (16) ovogodišnjeg izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Djevojke su pobijedile na svojim županijskim izborima te su tako osigurale izravan ulazak u finale Miss Hrvatske 2018. koje će se držati 01.09.2018. u dvorcu Stari Grad Čakovec uz izravan prijenos HRT-a.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 75

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.