Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Pogledajte online revije Zagreb Fashion Destinationa 2020 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 24. studenog 2020. god. u 13:59

fashion241120201

 

Deset dizajnera, predstavilo je svoje nove kolekcije na kojima su predano radili. Možda i s najvećom pažnjom do sada, stvarali su baš onda kada je sve utihnulo. Svakodnevna neizvjesnost ih je gurala naprijed i učinila to - da se ujedine i u ovoj situaciji, koja je zadesila sve, jednostavno budu zajedno. Podrška koju su pružili jedni drugima, dovela je događaj do interesantne realizacije koja je zavladala ulicama Zagreba. Naravno, kreativci koji se kriju iza već svima dobro poznatog - Zagreb Fashion Destinationa, pripremili su projekt naziva ZFD 2020 ONLINE. Točnije, online revije ove modne manifestacije, moguće je pogledati na službenom Youtube kanalu ZFD-a, a sve iz udobnosti vlastitog doma. Bez obzira na određene teškoće, dizajneri su predstavili svoje nove kolekcije, a modeli su imali vrlo zanimljivu ulogu. Grad Zagreb, bio je njihova modna pista. Svaka ulica, svaka zgrada oštećena potresom, svaki prolaznik, tramvaj, učinili su kulisu jednostavno savršenom i osobito živom jer iza svake pukotine stoji priča koja je duboko utkana u svaku poru Zagreba.


Opširnije...
 
Hrvatske spisateljice u Krie Design kampanji (O)djelo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. studenog 2020. god. u 14:27

odjela1711201

 

U Mjesecu hrvatske knjige, hrvatski modni brend Krie Design inovativnim pristupom i inspirativnom pričom projekta [O]djela ujedinjuje stvaralaštvo, književno i modno te povezuje modnu dizajnericu Kristinu Burju i spisateljice Andreu Andrassy, Ružicu Ašćić Eminu Pršić, Koranu Serdarević i Maju Šimlešu, koje se ističu na književnoj sceni svojim djelima.


Opširnije...
 
Zagreb Fashion Destination predstavlja online revije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. studenog 2020. god. u 14:17

revija1711

 

Ovo je neobično vrijeme. Svaki dan predstavlja nove izazove i bez obzira koji posao je u pitanju, stvari su se zakomplicirale. Makar se većina ljudi osjeća nesigurno, a glavni razlog tome je upravo svakodnevna neizvjesnost, kreativci koji se kriju iza već svima dobro poznatog - Zagreb Fashion Destinationa, pripremili su projekt naziva ZFD 2020 ONLINE. Točnije, 17. studenog 2020. u 20 sati, na službenom Youtube kanalu ZFD-a, imat ćete priliku pogledati revije iz udobnosti vlastitog doma.


Opširnije...
 
Pronašli smo idealne kapute - DeLight Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. studenog 2020. god. u 14:04

delight1711201

 

Malo je reći da je ova, novonastala situacija ikome u poslovnom smislu donijela nešto pozitivno. Kada bi nam netko prije godinu dana rekao da ćemo se svi naći u poprilično nepredvidljivoj i ovako osjetljivoj situaciji, ne bismo povjerovali. Ne bismo mogli procesuirati da će na jedan određen period sve stati. Sve, čitav svijet. Ono što svakog pojedinca motivira u ovakvoj situaciji upravo je ljubav prema onome što radi, odnosno, ljubav prema onome što najbolje radi. Kad je riječ o modi, ona je uvijek prisutna, baš kao i godišnja doba. Sukladno s tim, mijenjamo svoje lagane ljetne haljinice za toplije komade odjeće, poput kaputa bez kojega ovih dana ne možemo zamisliti izlazak iz toplog doma.


Opširnije...
 
San svake moderne minimalistice - krije se u ovom nakitu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. studenog 2020. god. u 14:22

nakit0511201

 

Ne postoji godišnje doba rezervirano za nošenje nakita. Nakit je sveprisutan i postao je neizostavan modni dodatak kojega uvijek dočekamo raširenih ruku. Bilo da ga poklanjamo ili kupujemo sebi, o njemu pomno razmišljamo i nosimo ga s izrazitom pažnjom. Postoji nakit koji jednostavno nikada ne skidamo, uvijek je uz nas. Najčešće, jer ima posebno značenje, možda nas podsjeća na neku dragu uspomenu ili pak trenutak koji ćemo pamtiti zauvijek, a ponekad se odlučimo počastiti narukvicom ili ogrlicom onako iz vlastitog zadovoljstva jer nam se jednostavno sviđa.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 115

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.