Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 World Top Model Croatia 2018. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. lipnja 2018. god. u 08:33

model1306181

 

Natjecateljice za World Top Model Croatia 2018. stigle su u Korčulu luksuznim autobusom pod budnim okom predstavnice agencije Croatia Bus Ilijane Jerković i smjestile se u ekskluzivnom resortu Port 9, biseru u bogatoj ponudi poznate turističke kuće HTP Korčula.


Opširnije...
 
Lana Puljić kreće u solo vode Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. lipnja 2018. god. u 12:26

lokomotiva0406181

 
Nakon više od dvije godine pauze, mlada i talentirana hrvatska modna dizajnerica, po struci arhitektica, Lana Puljić, po povratku iz Londona, gdje se profesionalno usavršavala na London College of Fashion te završila postdiplomski studij Graduate Diploma Fashion Design Technology, najavljuje prvu comeback kolekciju za svoj modni brend Lokomotiva.


Opširnije...
 
Njima je ljeto već počelo! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. svibnja 2018. god. u 19:38

dubrovnik3005181

 

U luksuznom Importanne resortu u Dubrovniku glumice Ana Vilenica i Ana Begić Tahiri uz nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivanu Mišuru i Ivanu Delač Đolo spajaju ugodno s korisnim. Pred foto objektivom Srećka Rundića i direktorice Jadranke Pezo snimljena je nova kampanja Studia Marcela na atraktivnim lokacijama. Divni kadrovi snimljeni pored bazena luksuznih hotela Royal Blue , Royal Palm, Royal Princess i Ariston mame uzdahe te pozivaju na ljeto i odmor baš kao pravi mamac.


Opširnije...
 
Skin Paradise Boutique centar - Pravi raj za kožu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. svibnja 2018. god. u 12:05

paradise2505181

 

Užurban način života, stres, malo slobodnog vremena, sve su to čimbenici koji utječu na zdravlje, pa tako i na našu kožu, koja je prije svega ogledalo njegovane žene i muškarca. Neovisno o dobi, njega kože ne smije izostajati jer baš svako životno razdoblje sa sobom nosi različitu vrstu brige za lice i tijelo. Svi tragamo za svakojakim instant rješenjima, ne bi li barem malo izgledali mlađe i svježije. Važno je povjeriti se u ruke stručnjaka koji će znati prepoznati i učiniti za vašu kožu upravo ono što ona treba i za čime vapi jer u većini slučajeva nismo svjesni koliko je naša koža zapravo pokazatelj da nešto nije u redu.


Opširnije...
 
Krie Design održao reviju na Arab Fashion Weeku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. svibnja 2018. god. u 09:58

krie2505181

 

U Dubaiju je održan Arab Fashion Week za koji je dobila pozivnicu i hrvatska dizajnerica Kristina Burja. Revije su održane na legendarnom brodu Queen Elizabeth 2. Zapravo nije novost da Krie Design održava revije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prije dvije godine predstavila je kolekciju u Abu Dhabiju, u sklopu Green Fashion Weeka,  ali biti dio Arab Fashion Weeka zaista je posebna čast za dizajnera, pogotovo ako znamo koja modna pravila vrijede u tom dijelu svijeta, ali i koliko Arapkinje vole europsku modu. Arab Fashion Week ove godine održan je u dva grada, prvi put u Riyadhu i šesti put u Dubaiju, koji je mnogo otvoreniji grad za sve što dolazi iz Europe. Svjetska modna scena sa zanimanjem je pratila što će se prikazati na revijama u Riyadhu i Dubaiju.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 72

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.