Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Helena Šopar Zadro u američkom časopisu AS IF Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. siječnja 2023. god. u 19:04

helena2501231

 

Suradnja američkog časopisa AS IF i Max Mare s Helenom Šopar Zadro u glavnoj ulozi rezultirala je fantastičnim editorijalom snimljenim na Bolu ovog ljeta. Tatijana Shoan, fotografkinja poznata po svom dramatičnom stilu fotografije, još jednom je pokazala da njene fotografije žive, pričaju priču.


Opširnije...
 
Slavljenička kampanja brenda DeLight uz 12 snažnih žena Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. siječnja 2023. god. u 10:41

delight1801231

 

Osim što je široj javnosti poznat po savršeno krojenim odijelima i kaputima, hrvatski brend DeLight uživa naklonost brojnih klijentica posljednjih 5 godina od pojave na hrvatskoj modnoj sceni. Upravo je to bio povod snimanja najnovije kampanje u kojoj se našlo 12 prekrasnih žena koje uz brend stoje od njegovog osnutka. Svojevrsna oda obljetnici, ovjekovječena je fotografijama snažnih žena koje na sebi nose prepoznatljive DeLight komade, koji su ujedno kroz godine obilježili sam brend, a i dan danas su aktualni i bezvremenski.


Opširnije...
 
Prekrasna R’Bonney Gabriel je Miss Universe 2022! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. siječnja 2023. god. u 13:59

miss150123

 

U New Orleansu je izabrana 71. Miss Universe, pobjednica natjecanja dolazi iz USA! Prekrasna R'Bonney Gabriel je Miss Universe 2022! Arijana Podgajski nije se plasirala u polufinale! Prekrasna R'Bonney ima dvadeset i osam godina i po struci je dizajnerica. Veseli se uzivanju u umjetnosti, sportu i putovanjima. Gabriel je već sa petnaest godina znala da će biti modna dizajnerica a njezin je san postao javnost kada je diplomirala modni dizajn na sveučilistu North Texas. Danas ima svoju tvrtku i svoj modni brand tekstila R,Bonney Nola. Dio je neprofitne organizacije Magpies & Peacocks te se zalaže za recikliranje i održivost mode.


Opširnije...
 
Ovo svaka žena treba imati u torbici! Kako brzo oprati kosu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. siječnja 2023. god. u 13:27

kosa150123

 

Kada nekoga tek upoznate, dok ne dobijete priliku za više komunikacije, prvi dojam je vizualan, a kosa je nešto što najprije primjećujemo na osobi koju prvi puta susrećemo. Čistoća kose uvelike može utjecati na prvi dojam no nemaju svi jednake navike pa tako ponekad srećemo ljude koji manje brinu o svojoj kosi. Ipak, kada su hrvatski građani u pitanju, statistika stručnjaka za kosu je prilično na našoj strani. Kosu volimo njegovati, često je peremo, a sve češće koristimo i suhe šampone za kosu.


Opširnije...
 
Počeo je izbor za Miss Universe! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. siječnja 2023. god. u 18:58

miss0601221

 

14. siječnja na svjetskom izboru Miss Universe koji se održava u New Orleansu najljepše žene na svijetu već se nekoliko dana pripremaju za veliko finale. "Ljepotice iz svih krajeva svijeta jedna ljepša od druge, sve redom obrazovane i pametne mlade žene koje u svojim državama imaju jak utjecaj na društvo radeći na brojnim važnim projektima sa mogućnostima pozitivnih promjena još su jednom dokazale zašto su baš one ambasadorice svojih zemalja na ovom prestižnom natjecanju. Hrvatsku ove godine predstavlja Arijana Podgajski za koju možete glasovati putem mobilne aplikacije Miss Universe i tako joj dati potporu za ulazak u polufinale jer će djevojka s najviše glasova publike osigurati svoje mjesto u polufinalu na glamuroznoj pozornici", govori nam Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 147

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.