Tvornica Kulture Zagreb - Sindikat Food Club - 20.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. listopada 2020. god. u 11:03

tvornica2710201

 

Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija projekt Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora. Sinoć je Tvornica Kulture osvježila svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.

 

Novi program, jedinstven u gradu Zagrebu, pratili su domaći glazbenici koji će se i sami naći na pozornici, poput Mile Kekina, Ivana Dečaka, Nenada Borgudana iz Detoura, i Igora Geržine te chefova Mate Jankovića i Christiana Misirače. Program je predstavila Ivana Delač koja je uz kraće razgovore s gostima najavila bogati program koji je Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima i zahvalila partnerima Rhino produkciji, vinima Galić i Grif-u.

 

Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova. Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima  uz glazbeni program uživo.

 

U sklopu Tvornice svakodnevno radi i Sindikat restoran pod kuharskom palicom chefa Kristijana Tabeta, a ovo kultno zagrebačko mjesto najveći je i caffe bar u gradu.

 

Dobrodošli ste svakog vikenda na atraktivne večeri koje ćete zasigurno pamtiti radi jedinstvene kombinacije vrhunskih kuhara i renomiranih glazbenika. Tijekom studenog i prosinca program će pratiti eminentni domaći glazbenici: Mile Kekin, Natali Dizdar, Vatra, Marko Tolja, Neno Belan, Igor Geržina, Detour, Mangroove i Pavel, a za originalan menu, okuse će kreirati najpoznatiji hrvatski chefovi, među kojima su Tom Gretić, David Skoko, Mate Janković, Deni Srdoč, Mate Sučić i brojni drugi.

 

Svoje mjesto osigurajte na vrijeme u sustavu Entria jer je kapacitet sjedećih mjesta ograničen poštujući sve epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
 
KALENDAR DOGAĐANJA:

 

30.10. Mile Kekin / chef Tom Gretić
31.10. Natali Dizdar / chef Tom Gretić
06.11. Vatra / chef David Skoko
07.11. Marko Tolja / chef David Skoko
11.11. Šajeta / chef Kristijan Tabet
13.11. Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković
14.11. Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković
20.11. Igor Geržina / chef Deni Srdoč
21.11. Detour / chef Deni Srdoč
27.11. Mangroove / chef Mate Sučić
28.11. Pavel / chef Mate Sučić

 

Tekst: Press
Fotografije: Matija Dolenec

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.