bundek2809181

Velika gužva na sinoćnjem Rujanfestu dokaz je koliko je sama manifestacija uspješna. Svojim sjajnim nastupom, drugi vikend otvorio je Petar Grašo koji je svojim koncertom definitivno ispunio sva očekivanja publike, a tome i svjedoči posjećenost koja je bila ogromna.

Prvi veliki koncert u metropoli, nakon prošlogodišnje rasprodane Arene Zagreb, Petar Grašo priredio je na Rujanfestu. Nekoliko tisuća obožavatelja stiglo je na Bundek kako bi zapjevali omiljene hitove poput aktualnog 'Ako te pitaju' koji mjesecima ne silazi s vrhova top lista slušanosti. Više od dva sata mnogobrojni obožavatelji uživali su i u ostalim omiljenim pjesmama pjevajući ih u glas: Moje Zlato, Uvik isti, 92, Volim i postojim, 'Ko nam brani te mnoge druge.

„Ovo je doista bio jedan veliki koncert, prekrasan je osjećaj vidjeti toliko ljudi koji su stigli sjajno raspoloženi, pjevali cijeli koncert u glas i vjerujem da smo zajedno napravili sjajnu atmosferu koju ćemo još dugo pamtiti. Prvi sam put na Rujanfestu i stvarno ću ponijeti izvanredne utiske“ - rekao je Grašo.

Danas je pozornica rezervirana za „starog lava“ Željka Samardžića i Amadeus Band dok je nedjelja 30.09.2018. dan kada će Rujanfest zatvoriti legendarni Mate Bulić. Ako još niste, svakako posjetite Bundek jer uz pregršt glazbenih sadržaja, čak 100 izvođača i 20 pozornica, tu su i gastronomske delicije na koje ćete teško ostati ravnodušni. Lunapark za najmlađe izmamit će osmijeh na lice vaših najdražih, dok vi uz čašicu svog omiljenog pića uživate u ritmovima baš one glazbe koju volite. Zašto? Jer je na Rujanfestu zabava za sve!

Tekst: Press
Fotografije: Filip Trezner

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO