Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Fly! bar - Nedjelja 9kn - 05.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. rujna 2010. god. u 15:18

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje. U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima. Veliki dio pića tog je dana po posebno popularnim cijenama od samo 9kn.  Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
Fly! bar - Hedonia Surprise vol.1 - 04.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. rujna 2010. god. u 14:18

 

U subotu se u Fly! baru održala prava poslastica nazivom Warm Up Clubbing 4 Hedonia Surprise vol.1. Bio je to party koji je privukao mnoge da ovu subotnju noć provedu upravo u Fly! baru. Atmosfera je konstantno bila na razini, pilo se i uživalo. Party je trajao čitave noći.


Opširnije...
 
Fly! bar - Energy Party - 03.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. rujna 2010. god. u 17:58

 

Nakon ljetnog odmora i energičnog otvorenja na kojem je vruća atmosfera zapalila fly u petak se održao veliki Energy Party. Sve posjetitelje dočekale su vatrene hostese, puno, puno votke i burna. Kasnije je atmosferu dodatno zapalila vatrena plesačica uz glazbu koju je puštao DJ Marko, a Robi i Ljilja su pjevajući najveće hitove raspjevali i rasplesali veselu ekipu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Fly! bar - Nedjelja 9kn - 29.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. kolovoza 2010. god. u 20:01

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje. U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima. Dio zabave se kao i do sada preselio ispred Fly-a, kako bi se smanjila gužva oko šanka i čekanje pića, otvoren je veliki šank na terasi kluba.


Opširnije...
 
Fly! bar - Otvorenje programa - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 28. kolovoza 2010. god. u 16:20

 

Nakon duge ljetne stanke i godišnjh odmora Fly! bar se vraća pun energije i novih ideja za novu sezonu. Nova sezona biti će obogaćena koncertima i drugim iznenađenjima. U Fly! baru su u petak nastupili dvojac: Robi i Ljilja! koju su pjevali najbolje domaće i narodne hitove. Također petak ne bi bio petak bez DJ Marka koji je atmosferu doveo do vrhunca.


Opširnije...
 

   Stranica 454 od 464

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.