Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 TopStars - Zagreb - 13.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. studenog 2010. god. u 06:17

 

Započela je avantura zvana TopStars, jednom riječju pravi spektakl od dva i pol sata! Tony, Indira, Franka i Luka oduševili su sve prisutne glasom i stasom na specijalno pripremljenoj pozornici. Poznata lica večeri bila su: Tatjana Jurić, Simona Šajn, Dubravko Šimenc, Maja Vučić, Žanamari Lalić, Antonija Blaće, Ivan Šarić, Mia Begović, Damir Hoyka, Lana Obad, Mirna Maras, Maro Srezović, Maja Šuput i drugi. Vjerujemo kako i ostali gradovi neće ostati uskraćeni jer TopStars ima recept za najbolju zabavu!


Opširnije...
 
Diamond - Seka Aleksić - 12.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 13. studenog 2010. god. u 20:50

 

Ovoga petka poznati Diamond zabavljala je „kraljica“ srpske estrade, simpatična Seka Aleksić. Na svakome koncertu njezini fanovi od nje očekuju nešto novo, a ovoga puta bujna Seka priredila je nastup u bijelom uskom korzetu i kratkom rozom minjaku. Kosu je vratila u crnu boju kao s početka svoje karijere, te veselija nego ikad zapjevala pred vjernim fanovima.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 12.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 13. studenog 2010. god. u 20:50

 

U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su bili zaduženi DJ Chill i Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Posh - Lady Gaga After Party - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. studenog 2010. god. u 20:55

 

Ovog se petka u Posh Fantasy Baru održao jedini službeni after party koncerta jedine i neponovljive Lady Gage. Pokrovitelj večeri bio je Jagermeister, tako da su mnogobrojni posjetitelji uživali u potocima Jagera, desecima Jagerovih hostesa, ledenim skulpturama na terasi i mnogim drugim stvarima koje su začinile ovu posebnu noć.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. studenog 2010. god. u 20:54

 

U petak se u IN BARU održao Party Animal, brandirani dio popularnog klupskog programa WHATSUP! Stručni žiri WHATSUP!-a su ovaj petak činili DJ Chill, Turkthedj & Predsjednik Republike Hrvatske (putem live videa) te su birali najboljeg partijanera ili partijanericu. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 453 od 469

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.