Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 FLY! bar - Nedjelja - 23.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. svibnja 2010. god. u 19:29

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje. U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima. Dio zabave se kao i do sada preselio ispred Fly-a, kako bi se smanjila gužva oko šanka i čekanje pića, otvoren je veliki šank na terasi kluba.


Opširnije...
 
FLY! bar - Fast & Furious night - 22.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. svibnja 2010. god. u 11:49

 

Ove subote Fly! bar je priredio pravu oktansku avanturu sa sexy hostesama, nabrijanim automobilima, spaljenim gumama i cugom u potocima.

Riječ je o party-u koji je bio namijenjen svim zaljubljenicima u atraktivne automobile i miris oktana, a opet željnim dobre zabave!. Prostor ispred lokala ispunilo je 15 atraktivno sređenih i tuniranih automobila u vlasništvu ekipe iz auto udruge „Tuning Garage Prijatelji na2“.


Opširnije...
 
Aquarius - HOUSE & RNB - 22.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. svibnja 2010. god. u 17:38

 

Subota je u Aquariusu bila rezervirana za HOUSE & RNB BOOTYSHAKER party. Plesalo se i uživalo na oba floora: A1 RNB floor: DJ Don Tom, DJ Independent i A2 HOUSE floor: DJ Doctor Shrynk, Lady DJ Suubaru. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
FLY! bar - Romski trubači - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:17

 

Ovog su petka u Fly! baru gostovali romski trubači. Vesela ekipa plesala je podignutih ruku, njišujući bokovima uz najbolje vibracije romskih trubača. Plesalo se, veselilo i pilo cijelu noć. DJ Marko je puštao najbolje narodne hitove, te tako dodatno zagrijao atmosferu koja je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
FLY! bar - Djevojačka večer - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. svibnja 2010. god. u 16:46

 

Ovog četvrtka je Fly! bar nastavio sa novim konceptom After work party-a. Koncept kakav još nitko kod nas nije ponudio, a dobro je poznat u zapadnim zemljama kao što je Italija, gdje se nakon završetka radnog vremena okupljaju brojni mladi i poslovni ljudi.


Opširnije...
 

   Stranica 453 od 455

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.