Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Posh - Doček Nove godine - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. siječnja 2011. god. u 11:05

 

Jedan od najglamuroznijih dočeka Nove godine u Zagrebu je definitivno bilo onaj u Posh Fantasy Baru. Doček je započeo u 21 sat i trajao je sve do ranih jutarnjih sati uz besplatnu konzumaciju hrane i pića, catering i šampanjac u ponoć. Za glazbu su bili zaduženi dvojac DJ Biella i DJ Daniel Turk, uz podršku Halitia na bongosima. Plesalo se, pilo, uživalo i na dostojan način oprostilo od Stare nam 2010. godine i dočekalo Novu 2011. godinu.


Opširnije...
 
Diamond - Šako Polumenta - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. prosinca 2010. god. u 15:03

 

Božićna subota u Diamondu bila je popraćena velikim koncertom zvijezde večeri – Šako Polumenta. Izvrsni pjevač otpjevao je sve svoje nove i stare hitove, a nekim pjesmama naprosto „dirnuo“ u srce. Prepuni Diamond svjedočio je o tome koliko je Šako voljen među publikom, a dodatak koji je samo mogao još više podići atmosferu bile su plesačice u božićnom izdanju.


Opširnije...
 
Posh Bar - Badnjak - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. prosinca 2010. god. u 16:49

 

Proslava Badnjaka u Posh bar-u prošla je u božićnom izdanju ali i u znaku 40-tog rođendana vlasnice Snježane Mehun kojoj je društvo osim prijatelja pravio i zaručnik Mihael Galeković. Među brojnim prijateljima koji su uveličali ovu večer bili su Neven Ciganović, Tanja i Goran Ivanišević, Vanja Mamić, Sanja Duggan, Maja Šuput s dečkom, Nikolina Pišek i ostali.


Opširnije...
 
Diamond - Harmonika & Chiwas - 18.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. prosinca 2010. god. u 01:42

 

Zadnja subota, a da nije blagdanska, u Diamondu je bila prepuna iznenađenja! Lijepe Chiwas hostese dijelile su bogate nagrade za one koji bi svoja žedna grla zalijevali Chiwas-om. Atmosferu su na vrhuncu držali DJ Sova i DJ Marko uz najbolji odabir pjesama, a najveća ludnica nastala je pri dolasku harmonike koja je na noge digla i one najtromije. Možemo reći kako je zabava imala naziv „Harmonika Disko Svira“ i pokupila pohvale svih posjetitelja.


Opširnije...
 
Diamond - Jole - 17.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. prosinca 2010. god. u 16:51

 
Prohladni zagrebački petak u zagrijao je Jole izvrsnim nastupom u klubu Diamond. „Nosi mi se bijela boja“, „Duša od papira“, „Srce veliko“, „Zove, zove“, samo su neki od brojnih hitova koje je splitski pjevač otpjevao svojoj vjernoj publici. Pjesme i veselja bilo je na sve strane u koju čašicu fine cuge.


Opširnije...
 

   Stranica 450 od 469

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.