Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 FLY! bar - Noć košarkaša - 19.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. lipnja 2010. god. u 17:10


Ove subote je Fly! bar predstavio "Kinder SPORT Basket Tour" - spektakularno ljetno sportsko zabavnu turneju nabijenu emocijama i adrenalinom koja ce se održati na najatraktivnijim lokacijama!


Opširnije...
 
City bar - 2 godišnjica - 19.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. lipnja 2010. god. u 13:44

 

Ove subote je City bar proslavio drugu godišnjicu postojanja. Vesela ekipa se zabavljala uz odličnu muziku koju je puštao Dj. SYN.


Opširnije...
 
FLY! bar - S Harisom i bez Harisa - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. lipnja 2010. god. u 13:40

 

U petak se je u Fly! baru trebao održati službeni after party koncerta Harisa Džinovića. Kako je koncert otkazan, party je održan i bez Harisa uz njegove stare hitove poput dajte vina, hoću lom, ostarit ću, neću znati, kako mi nedostaješ... Plesalo se, pjevalo i uživalo uz dobro znane hitove, atmosfera je bila uzavrela i trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
FLY! bar - After work party & Djevojačka večer - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. lipnja 2010. god. u 16:49

 

Ovog četvrtka je Fly! bar nastavio sa novim konceptom After work party-a. Koncept kakav još nitko kod nas nije ponudio, a dobro je poznat u zapadnim zemljama kao što je Italija, gdje se nakon završetka radnog vremena okupljaju brojni mladi i poslovni ljudi.


Opširnije...
 
FLY! bar - Nedjelja 9kn - 13.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. lipnja 2010. god. u 18:52

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje. U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima. Dio zabave se kao i do sada preselio ispred Fly-a, kako bi se smanjila gužva oko šanka i čekanje pića, otvoren je veliki šank na terasi kluba.


Opširnije...
 

   Stranica 450 od 455

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.