Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Zagreb - Dora 2011 / 1 emisija - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. siječnja 2011. god. u 13:18

 

Jacques Houdek, Jelena Vanjek, Miro Tomić, Sabrina Hebiri i Dora Benc prvih su pet kandidata ovogodišnje Dore, natjecanja za hrvatskog predstavnika za Eurosong koji su se plasirali za nastavak natjecanja! Odlučila je to publika telefonskim glasovanjem tijekom izravnoga prijenosa prve od sedam emisija ovogodišnje Dore. Najviše glasova publike dobio je Jacques Houdek, koji je izveo „Molitvu“ Parnog Valjka.


Opširnije...
 
Diamond - Ballantines Party - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. siječnja 2011. god. u 11:17

 

Ove subote u Diamondu opet se održavao se Ballantine's party. U prepunom klubu ekipa je pila, plesala i veselila se, a malo tko je mogao odoliti prekrasnim plesačicama koje su dodatno zagrijavale atmosferu.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 02:41


U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su bili zaduženi DJ Chill i Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Diamond - Dejan Matić - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 02:36


U petak u Diamondu dobru zabavu priuštio je Dejan Matić. Iako slijep, Dejan je jedan od vrhunskih pjevača i svirača, a njegova kvaliteta može se prepoznati odmah prilikom prvog slušanja. Uz prekrasne plesačice i dobru pjesmu, atmosfera nije popuštala cijelu noć. Slijedeći petak u Diamondu gostuje Selma Bajrami.


Opširnije...
 
Diamond - Absolut Party - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 14:46

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje Absolut party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Absolut vodka tekla je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 448 od 469

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.